Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Oţelul transferă de la Farul. Un mijlocaş, om de bază în echipa Stelei din sezonul trecut a semnat cu echipa lui Dorinel Munteanu

OFICIAL | Oţelul transferă de la Farul. Un mijlocaş, om de bază în echipa Stelei din sezonul trecut a semnat cu echipa lui Dorinel Munteanugalerie foto

Superliga

Comentarii

Ştefan Bodişteanu a fost împrumutat de Farul la Oţelul Galaţi până la sfârşitul sezonului 2023-2024. Fotbalistul născut la Chişinău este a patra achiziţie a gălăţenilor din acest sezon, după Relu Stoian Alexandru Pop şi Daniel Celea.

Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al fostei campioane a României.

”Ştefan Bodişteanu, internaţional de juniori al României, a fost împumutat de la Farul Constanţa şi va face parte din lotul formaţiei noastre în acest nou sezon.

În vârstă de 20 ani, Bodişteanu s-a născut în Republica Moldova şi a evoluat în peste 35 de meciuri pentru toate naţionalele de juniori ale României, marcând de şase ori. Format la Academia lui Hagi, noua achiziţie a Oţelului poate acoperi mai multe posturi în linia de mijloc a terenului, atât ca mijlocaş lateral stânga, cât şi ca mijlocaş ofensiv.

El a debutat în Superligă în urmă cu trei ani, competiţie în care a strâns 9 meciuri. Sezonul trecut, Bodişteanu, unul dintre cei mai constanţi juniori din eşalonul secund, a făcut parte din lotul celor de la CSA Steaua, pentru care a jucat în 23 de partide, înscriind de 5 ori. Din această vară, a făcut pasul către echipa noastră şi va îmbrăca tricoul SC Oţelul Galaţi în stagiunea 2023/24, fiind şi eligibil pentru regula U21 din Superligă.

Bine ai venit şi mult succes, Ştefan Bodişteanu!”, a notat ascotelul.ro.

Ştefan Bodişteanu este cotat de Transfermarkt la 75.000 de euro.

( sursă foto: SC Oţelul Galaţi)

Afla mai multe despre: oţelul galatifarulcsa steaua 

viewscnt
Articole similare