Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Nedelcearu, mesaj dur pentru colegii de la naţională: ”O singură repriză nu e de ajuns ca să ajungem la un turneu final”

Ionuţ Nedelcearu, mesaj dur pentru colegii de la naţională: ”O singură repriză nu e de ajuns ca să ajungem la un turneu final”

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României a pierdut, joi, pe teren propriu, scor 1-2, meciul amical disputat împotriva naţionalei Sloveniei.

Ionuţ Nedelcearu e dur cu colegii de la naţională: ”O singură repriză nu e de ajuns ca să ajungem la un turneu final”

În meciul de pe stadionul Cluj Arena, slovenii au deschis scorul, prin Sesko, lovitură de cap în minutul 26. Cinci minute mai târziu, Sporar a dublat avantajul oaspeţilor. Drăguş a redus din diferenţă în minutul 64, inscriind din pasa lui Cristian Manea.

  • Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra sunt cele cinci adversare ale României din campania de calificare pentru turneul final din 2024, care va avea loc în Germania.

Ionuţ Nedelcearu, jucătorul echipei naţionale, s-a declarat nemulţumit de prima repriză din meciul cu Slovenia. Motiv pentru care a avut un mesaj pentru colegi de la naţională. 

”Dacă nu era prima repriză... Fotbalul se joacă timp de 2 reprize! Trebuie să intrăm concentraţi din primul minut să avem mai multă încredere în noi. Nu să aşteptăm să ne conducă adversarul şi să ştim că nu mai avem nimic de pierdut ca să începem să jucăm... Nu e o scuză, noi suntem vinovaţi de prima repreiză pentru că noi nu am început aşa cum trebuie. O singură repriză nu e de ajuns ca să ajungem la un turneul final”, a declarat Ionuţ Nedelcearu după meci. 

Grupa României din calificările pentru Campionatul European:

  • Elveţia
  • Israel
  • România
  • Kosovo
  • Belarus
  • Andorra

Programul complet şi toate detaliile despre parcursul echipei naţionale în preliminarii vor putea fi găsite AICI.

Răzvan Marin, despre numărul mic de suporteri de la România - Slovenia: ”S-a văzut cam urât...”

Afla mai multe despre: nationala romanieiionut nedelcearu 

viewscnt
Articole similare