Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Negoiţă a rupt tăcerea după ce Dinamo a retrogradat: ”Dacă nu interveneam eu, se întâmpla ce s-a întâmplat la Rapid”

Ionuţ Negoiţă a rupt tăcerea după ce Dinamo a retrogradat: ”Dacă nu interveneam eu, se întâmpla ce s-a întâmplat la Rapid”
Comentarii

Ionuţ Negoiţă, fost acţionar majoritar la Dinamo, a comentat retrogradarea echipei din Ştefan cel Mare.

Considerat unul dintre principalii vinovaţi pentru situaţia în care a ajuns Dinamo, Ionuţ Negoiţă a comentat retrogradarea echipei din Ştefan cel Mare.

Fostul acţionar majoritar spune că situaţia clubului era mult mai bună în perioada sa şi susţine că Dinamo ar fi ajuns la desfiinţare dacă el n-ar fi intervenit.

Ionuţ Negoiţă, primele declaraţii după ce Dinamo a retrogradat

Ionuţ Negoiţă a fost cel care i-a cedat clubul lui Pablo Cortacer, în vara anului 2020. Din acel moment, situaţia financiară a lui Dinamo - care nici atunci nu era foarte strălucită - a devenit dezastruoasă.

Omul de afaceri spaniol a promis investiţii masive şi a adus jucători plătiţi cu salarii foarte mari, dar nu s-a ţinut de cuvânt şi clubul a adunat datorii uriaşe.

Dinamo a fost nevoită astfel să intre din nou în insolvenţă şi situaţia financiară şi-a pus amprenta şi pe rezultate. La finalul acestui sezon, Dinamo a retrogradat în Liga 2 pentru prima dată în istoria sa.

Ionuţ Negoiţă, cel care este considerat unul dintre vinovaţi, spune însă că echipa era mult mai stabilă când el era acţionar în Ştefan cel Mare.

”Evident că am văzut ambele meciuri, tur-retur, mi-a părut şi îmi pare foarte rău. Chiar mă gândeam că, dacă nu interveneam eu, automat se declanşa insolvenţa şi nu ştiu ce s-ar fi întâmplat, mă refer la momentul în care eu am preluat Dinamo, într-o situaţie foarte complicată. Cel mai probabil, se întâmpla cum s-a întâmplat cu Rapidul. 

Foarte mulţi vorbesc, mulţi dintre ei dau sfaturi, alţii sau aceeaşi critică şi se mulţumesc cu a ieşi la televizor şi a spune lucruri. Când ai pui să facă lucruri, nici nu vor şi mulţi dintre ei nici nu sunt în stare.

Eu am lăsat clubul, din ce-mi aduc aminte, cu o datorie sub trei milioane de euro, dintre care aproape jumătate din zona noastră, unde se putea discuta”, a declarat Ionuţ Negoiţă, conform sport.ro.

Afla mai multe despre: ionut negoita 

viewscnt
Articole similare