Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu, transfer-bombă! Scapă de Inter, semnează într-un campionat de TOP şi devine titular. Fosta campioană îl vrea

Ionuţ Radu, transfer-bombă! Scapă de Inter, semnează într-un campionat de TOP şi devine titular. Fosta campioană îl vrea

Inter Milano

Comentarii

Ionuţ Radu este aproape de finalul coşmarului de la Inter, fiind dorit insistent de o formaţie din Ligue 1.

La aproape nouă ani de când s-a transferat la Inter, pe când avea doar 16 ani, Ionuţ Radu tot nu este mai aproape de a deveni titularul formaţiei de pe San Siro.

Goalkeeper-ul român este rezerva lui Samir Handanovic la momentul actual, în timp ce Andre Onana, portarul camerunez al lui Ajax, este aşteptat în Italia în vară.

Doar patru meciuri a reuşit să însumeze Ionuţ Radu în tricoul lui Inter, iar acesta caută o cale de a scăpa de coşmarul de pe San Siro.

Pe finalul perioadei de mercato din iarnă, o şansă nesperată i s-a ivit fostului căpitan al naţionalei U21.

Presa italiană anunţă plecarea lui Ionuţ Radu de la Inter, care este dorit insistent de o fostă campioană din Ligue 1, sub formă de împrumut, până la vară.

Ionuţ Radu scapă de Inter şi semnează într-un campionat de top

Bordeaux este formaţia disperată să îlş transfere pe goalkeeper-ul român, în urma accidentării grave a lui Benoit Costil, titularul formaţiei franceze.

Goalkeeper-ul cu o selecţie pentru naţionala Franţei va absenta o lungă perioadă de timp, astfel că Radu este dorit cât mai rapid la Bordeaux, unde va deveni instant titular.

De şase ori campioană în Ligue 1, ultima oară în 2009, sub conducerea lui Laurent Blanc, Bordeaux trece prin clipe grele în actuala stagiune.

Pe locul 17 în campionat, primul deasupra barajului de promovare / retrogradare, echipa are doar un punct avans deasupra echipei de pe poziţia a 18-a, Metz.

Astfel, Ionuţ Radu ar deveni titular într-o echipă ce se luptă din răsputeri să evite retrogradarea şi care visează să revină la clipele de glorie din anii 2000, când se califica regulat în Liga Campionilor.

După figura frumoasă făcută la Europeanul de juniori din 2019, Ionuţ Radu spera să intre în planurile celor de la Inter şi să devină succesorul lui Handanovic, însă milanezii nu au fost prea impresionaţi de acesta.

Astfel, românul are şansa de a îşi relansa cariera în Franţa şi de a juca din nou fotbal regulat, pentru prima dată din 2019 încoace, când a fost împrumutat la Genoa.

În cazul în care cei de la Inter vor refuza oferta pentru Radu, întrucât nu au o altă rezervă pentru Handanovic, Bordeaux s-ar putea reorienta chiar către Onana, tot până la vară, care va ajunge atunci la Inter.

Afla mai multe despre: ionuţ radu 

viewscnt
Articole similare