Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Italienii l-au numit ”noul Hagi”, dar fotbalistul refuză să se mai prezinte la naţională: ”E mai bine să stea la club, dacă nu e apreciat”

Italienii l-au numit ”noul Hagi”, dar fotbalistul refuză să se mai prezinte la naţională: ”E mai bine să stea la club, dacă nu e apreciat”

Echipa națională

Comentarii

Se înmulţesc problemele pentru antrenorii loturilor naţionale ale României: un alt jucător de perspectivă va boicota viitoarele convocări.

Valul jucătorilor tineri care refuză convocările la loturile naţionale ale României ia amploare. Doar  în ultima perioadă, Daniel Boloca, Andrei Coubiş şi Cătălin Cîrjan au considerat că au lucruri mai importante de făcut decât să joace sub tricolor, însă alţi jucători le-ar putea ”copia” gestul.

Andrei Caragea refuză să se mai prezinte la lotul naţional al României

Lor li se adaugă, deja, un alt jucător tânăr de perspectivă. Este vorba de atacantul Andrei Caragea (17 ani), legitimat la Sassuolo, în Italia.

Fotbalistul a fost ”şlefuit” la Academia lui Gică Hagi, iar din septembrie 2021 evoluează pentru grupele de juniori de la Sassuolo, unde este considerat unul dintre cei mai valoroşi jucători.

”Dudu”, aşa cum îl alintă familia şi prietenii, a luat această decizie nemulţumit de faptul că selecţionerul naţionalei României U18, Daniel Mogoşanu, are o atitudine nepotrivită la adresa sa, când vine la lot, iar la ultima acţiune nici măcar nu a fost convocat.

Familia lui Caragea consideră că, în acest moment, cel mai bine pentru fiul lor este să se concentreze pe echipa de club, decât să vină la lot, unde îl aşteaptă un selecţioner ce nu-l respectă.

  • Andrei Caragea are meciuri bifate pentru naţionalele U15, U16 şi U17 ale României, iar în acest moment este eligibil pentru U18.

Tot timpul antrenorul avea ceva cu el. Îl certa, îi spunea că se crede valoare, chestii de-astea de-l demotivau. Juca la echipele de juniori în echipă cu Mazilu şi Borza de la Farul, Adi avea 37 de goluri în campionat şi Adrian Mazilu 6. Acesta este doar un exemplu

Copilul a fost afectat că n-a fost convocat. Nici nu va mai veni la naţională cât timp acolo este domnul Mogoşanu. E mai bine pentru băiat să stea la club, dacă nu e apreciat. Niciodată nu va întoarce spatele României, dar până nu se schimbă selecţionerul nu avem ce face”, au declarat părinţii fotbalistului, conform prosport.ro.

  • La 16 ani neîmpliniţi, Caragea marca o ”dublă” pentru Viitorul 2 Constanţa, într-un meci din Liga 3.

Italienii îl compară pe Caragea cu Hagi

Recent, jurnaliştii italieni l-au comparat pe Adrian Caragea cu Gică Hagi, mai ales după ultimul gol marcat de fotbalistul român.

La Cupa Viareggio, Sassuolo s-a impus împotriva ucrainenilor de la Rukh Lviv, iar unul dintre goluri a fost semnat de Adrian Caragea, la capătul unei faze excelente.

Fotbalistul român a avut o atingere ”a la Neymar”, prin care şi-a scos din joc doi adversari şi apoi a marcat cu un şut perfect la colţul lung.

 

 

 

Afla mai multe despre: carageasassuolomogosanuromania u18 

viewscnt
Articole similare