Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Italienii, mulţumiţi după ce Moruţan a marcat din nou în Serie B: ”Momentul magic continuă pentru el!”

Italienii, mulţumiţi după ce Moruţan a marcat din nou în Serie B: ”Momentul magic continuă pentru el!”

Stranieri

Comentarii

Echipa italiană Pisa a încheiat sâmbătă la egalitate, în deplasare, cu echipa Cagliari, prin golul marcat de jucătorul român Olimpiu Moruţan.

Pisa a scos un egal la Cagliari, după ce a condus din minutul 50 cu 1-0, după golul reuşit de Olimpiu Moruţan. Gazdele au egalat prin Lapadula, în minutul 67.

La oaspeţi, Adrian Rus a fost integralist, Moruţan a fost înlocuit în minutul 73, iar Marius Marin a ieşit de pe teren în minutul 72. 

Olimpiu Moruţan a marcat şi în meciul trecut două goluri pentrj echipa lui. În partida de sâmbătă, mijlocaşul a speculat o greşeală în apărarea adversă şi nu l-a iertat pe portar.

Prestaţia românului a fost lăudată în presa din Italia. Cei de la Tuttomercato au scris despre forma bună pe care o traversează fostul jucător de la FCSB. 

”Momentul magic continuă pentru Moruţan: gata de start, a sprintat spre poartă şi a oferit o minge excelentă care nu a fost exploatată cum trebuie de Tramoni. Apoi se duce de unul singur şi marchează, profitând de cadoul primit de la Altare”, au titrat cei de la Tuttomercato.

Olimpiu Moruţan a primit nota 7, acesta fiind cel mai mare calificativ primit dintre toţi jucători de la Pisa. 

Afla mai multe despre: moruţan-pisa-italia 

viewscnt
Articole similare