Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iulian Miu, lecţie de business în direct pentru Gigi Becali: „Fii şi tu mai atent! Nu trebuie să fie pierderea atât de mare la FCSB”

Iulian Miu, lecţie de business în direct pentru Gigi Becali: „Fii şi tu mai atent! Nu trebuie să fie pierderea atât de mare la FCSB”

FCSB

Comentarii

Iulian Miu a comentat transferul lui Andrea Compagno de la FCSB la Tianjin Tiger, în prima ligă din China.

Iulian Miu a analizat mutarea lui Andrea Compagno în China

Atacantul italian a ales să plece în China, la o formaţie din prima ligă, având în vedere că pierduse postul de titular la FCSB. Patronul Gigi Becali a declarat în nenumărate rânduri că nu îl simpatizează pe Compagno, dat fiind stilul său de joc diferit faţă de gândirea celor de la FCSB.

Astfel, italianul a fost lăsat să plece în China pentru 150.000 de euro. Becali îi plătise lui Adrian Mititelu 1,5 milioane de euro pentru transferul lui Compagno de la FCU Craiova. În consecinţă, vorbim despre o pierdere importantă pe plan financiar pentru FCSB. În direct la Orange Sport, Basarab Panduru şi Iulian Miu au analizat situaţia.

Iulian Miu: „Din afară vedem într-un anumit fel lucrurile, ei poate ştiau că nu mai au nevoie de el. Totuşi, ei au dat nişte bani pe Compagno. Când faci asta, trebuie să fii mai atent, să te gândeşti dacă te poţi folosi de acel jucător pe termen lung. Per total nu trebuie să fie o pierdere atât de mare”

Basarab Panduru: Ei sigur nu voiau să joace cu Compagno acolo. Îl au pe Băluţă, am înţeles şi că Miculescu e în mare formă acum, aşa că trebuie să intre şi el, că ai dat şi el pe foarte mulţi bani. E curios de ce dai 1,5 milioane ca sa îl dai doar cu 150.000. Compagno nu te putea ajuta dacă intra doar 5-10 minute pe final de meci. El trăieşte din jucat 90 de minute, din antrenat, din moral. Ce să-ţi facă 15 minute pe final de meci?

  • 2,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrea Compagno, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • Din afara vedem într-un anumit fel lucrurile, ei poate ştiau că nu mai au nevoie de el. Totuşi, ei au dat nişte bani pe Compagno. Când faci asta, trebui să fii mai atent, să te gândeşti dacă te poţi folosi de acel jucător pe termen lung. Per total nu trebuie să fie o pierdere atât de mare.

Afla mai multe despre: iulian miugigi becalifcsbandrea compagno 

viewscnt
Articole similare