Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ivaylo Petev, victorii pe linie la Universitatea Craiova, dar nu se hazardează: ”Mai avem multe de îmbunătăţit!”

Ivaylo Petev, victorii pe linie la Universitatea Craiova, dar nu se hazardează: ”Mai avem multe de îmbunătăţit!”

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova a învins-o pe CFR Cluj, scor 1-0 (0-0), sâmbătă seară, într-o partidă din etapa a 18-a din Superligă.

Unicul gol al partidei a fost marcate de către Elvir Koljic, în minutul 90, chiar dacă CFR Cluj a avut marile ocazii.

Ivaylo Petev, trei din trei la Universitatea Craiova

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a urcat pe locul 3, cu 32 de puncte, în timp ce CFR Cluj rămâne pe locul 2, cu acelaşi număr de puncte, dar cu un golaveraj superior.

Bulgarul Ivaylo Petev a bifat a treia victorie pe banca oltenilor, din tot atâtea partide, însă rămâne cu picioarele pe pământ.

Tehnicianul este bucuros de cele trei puncte obţinute în meciul cu CFR Cluj, însă recunoaşte că mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct în echipa sa.

În fiecare meci trebuie să ai noroc. În prima repriză am fost foarte precipitaţi, am cedat mingea prea uşor la adversari, fără pressing. Trebuie să ne corectăm acest aspect şi să fim mai puternici psihic.

În a doua repriză am făcut schimbările, ne-am creat ocazii. Mai avem de lucrat la apărare, dar cum v-am spus şi înainte de meci, s-a întâmplat. Suntem fericiţi că am câştigat.

Este cazul să-i felicit şi pe jucători. Să felicit şi suporterii noştri care ne-au susţinut puternic în ultima jumătate de oră. Poate asta ne-a dat şi un avânt, să marcăm. Noi suntem bucuroşi că am obţinut toate cele trei puncte.

Niciodată nu vorbesc individual. Toată echipa a alergat până la final. Este normal, când am văzut ambulanţa am înţeles că e ceva grav, dar sper să revină cât mai repede jucătorul celor de la CFR Cluj.

Multe lucruri avem de îmbunătăţit. Cel mai important este să rezistăm psihic. Aşa cum am zis, în prima repriză am fost prea precipitaţi. Fiecare jucător trebuie să dea totul”, a declarat Ivaylo Petev, imediat după meci.

Afla mai multe despre: universitatea craiova - cfr clujivaylo petevkoljic 

viewscnt
Articole similare