Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ja Morant, starul celor de la Memphis Grizzlies, a fost suspendat 25 de meciuri în NBA după ce a fluturat o armă pe ”live”

Ja Morant, starul celor de la Memphis Grizzlies, a fost suspendat 25 de meciuri în NBA  după ce a fluturat o armă pe ”live”

Baschet

Comentarii

Baschetbalistul american Ja Morant, vedeta echipei Memphis Grizzlies, a fost suspendat 25 de meciuri din liga profesionistă nord-americană (NBA), vineri, pentru portul unei arme de foc într-o transmisie în direct pe reţelele sociale în luna martie.

După ce a fost suspendat opt meciuri pentru o faptă similară, în luna martie, conducătorul de joc al echipei din Memphis a avut un ''comportament iresponsabil'', potrivit comisarului NBA, Adam Silver, se arată într-un comunicat.

''Decizia lui Ja Morant de a flutura din nou o armă de foc în direct pe reţelele de socializare este alarmantă şi deconcertantă. Pentru Ja, baschetul trebuie să treacă pentru moment pe planul secund'', a afirmat Silver.

Ja Morant, suspendat 25 de meciuri în NBA

Ja Morant va rata astfel aproape o treime din meciurile viitorului sezon regulat din NBA (82 în total).

Înainte de a reveni pe parchet în NBA, jucătorul de 23 de ani va trebui ''să urmeze câteva întâlniri cu liga pentru a relata circumstanţele care l-au împins să repete acest comportament destructiv'', a subliniat Adam Silver.

Ja Morant, originar din Carolina de Sud, a mai fost implicat într-un incident în iulie 2022, când ar fi aplicat 12-13 lovituri de pumn unui tânăr de 17 ani, dar agentul său a susţinut atunci că a fost vorba de legitimă apărare.

Selecţionata al doilea la draftul din 2019 de Memphis Grizzlies şi desemnat cel mai bun ''rookie'' din NBA în anul următor, el a confirmat valoarea prin cifre remarcabile în acest sezon, medii de 26,2 puncte, 8,1 pase decisive şi 5,9 recuperări.

Afla mai multe despre: jo morantnba 

viewscnt
Articole similare