Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jaqueline Cristian a câştigat cu Lesia Tsurenko. Ucraina - România 2-2 în Billie Jean King Cup. Echipa calificată la turneul final se decide la dublu

Jaqueline Cristian a câştigat cu Lesia Tsurenko. Ucraina - România 2-2 în Billie Jean King Cup. Echipa calificată la turneul final se decide la dublu

Tenis

Comentarii

Jaqueline Cristian a învins-o pe Lesia Tsurenko, victorie prin care România a egalat-o la 2 pe Ucraina în Billie Jean King Cup.

Cristian, victorie în trei seturi cu Tsurenko

Jaqueline Cristian a învins-o, sâmbătă, 13 aprilie, pe Lesia Tsurenko, în al patrulea meci al întâlnirii de Billie Jean ing Cup Ucraina - România, din Fernandina Beach, SUA. Scorul general al confruntării a devenit 2-2, iar câştigătoarea se va decide la dublu.

Jaqueline Cristian s-a impus cu scorul de 2-6, 6-4, 6-4, în două ore şi 16 minute.

În prima zi a întâlnirii, vineri, 12 aprilie, scorul general a fost 2-0 pentru Ucraina: Ana Bogdan a fost învinsă de Lesia Ţurenko, scor 3-6, 6-2, 6-0, iar Jaqueline Cristian a fost învinsă de Elina Svitolina, scor 6-3, 7-5.

În prima zi a întâlnirii, vineri, scorul general a fost 2-0 pentru Ucraina: Ana Bogdan a fost învinsă de Lesia Ţurenko, scor 3-6, 6-2, 6-0, iar Jaqueline Cristian a fost învinsă de Elina Svitolina, scor 6-3, 7-5.

Sâmbătă, Ana Bogdan a învins-o pe Elina Svitolina, scor 6-4, 4-6, 6-3.

În ultimul meci, la dublu, se vor înfrunta echipele Liudmila Kichenok/Nadiia Kichenok - Maa Gae/Anca Todoni.

Câştigătoarea dintre România şi Ucraina se va califica la turneul final al Billie Jean King Cup 2024, iar învinsa va disputa un baraj de menţinere în Grupa Mondială.

Afla mai multe despre: tenisjaqueline cristianromania ucraina 

viewscnt
Articole similare