Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Novak Djokovic, învins de Casper Ruud la Monte Carlo. Norvegianul, la cea mai importantă victorie din carieră

Novak Djokovic, învins de Casper Ruud la Monte Carlo. Norvegianul, la cea mai importantă victorie din carieră

Tenis

Comentarii

Novak Djokovic (36 de ani) a fost eliminat de Casper Ruud (25 de ani) în semifinale la Monte Carlo. Pentru norvegian este cea mai importantă victorie din carieră.

Djokovic, eşec în semifinalele de la Monte Carlo

Casper Ruud a obţinut cea mai importantă victorie a carierei sale, sâmbătă, la turneul de la Monte-Carlo, el impunându-se în faţa numărului 1 mondial Novak Djokovic, scor 6-4, 1-6, 6-4. Norvegianul a ajuns în a doua sa finală ATP Masters 1000, prima de după 2022.

Ruud nu câştigase niciun set în faţa lui Djokovic în precedentele cinci confruntări Lexus ATP Head2Head. El a ajuns sâmbătă în a treia sa finală din acest sezon, după Acapulco şi Los Cabos, pierdute.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani, care avea un bilanţ de 0-11 împotriva jucătorilor din Top 3 înainte de victoria de sâmbătă, este primul norvegian care învinge un număr 1 mondial în istoria clasamentului ATP (din 1973).

Ruud a câştigat nouă din cele 10 trofee ale sale pe zgură, dar nu a triumfat niciodată peste nivelul ATP 250. El va spera să schimbe acest lucru atunci când îl va întâlni pe Stefanos Tsitsipas în meciul pentru titlu de la Monte Carlo.

Afla mai multe despre: tenisnovak djokoviccasper ruudmonte carlo 

viewscnt
Articole similare