Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un trofeu ratat de Cosmin Olăroiu în Emiratele Arabe Unite. Al Sharjah a cedat în finala din Supercupă

Încă un trofeu ratat de Cosmin Olăroiu în Emiratele Arabe Unite. Al Sharjah a cedat în finala din Supercupă

Stranieri

Comentarii

Al Sharjah a fost învinsă de Al Arabi în finala Supercupei EAU/Qatar, un nou trofeu ratat de tehnicianul român al formaţiei din Emiratele Arabe Unite, Cosmin Olăroiu.

Formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu a cedat în finala Supercupei EAU/Qatar, în faţa celor de la Al Arabi, formaţia care ocupă locul şase în clasamentul campionatului din Qatar. Eşecul din Supercupă vine la doar o lună de la ratarea unui alt obiectiv pentru Al Sharjah, înfrângerea din sferturile de finală ale Presidents Cup, cu scorul de 4-3 împotriva celor de la Al-Ahli Dubai.

Înfrângere la limită pentru Olăroiu şi Al Sharjah

Al Sharjah nu are parte de cel mai bun sezon, sub comanda lui Cosmin Olăroiu. Sharjah se află pe poziţia a cincea în Emirate, cu doar 29 de puncte după 18 partide. Pe primul loc se află Al Wasl, cu 48 de puncte şi acelaşi număr de partide disputate. Astfel, trupa lui Olăroiu poate rata complet un important obiectiv al echipei, participarea în competiţiile continentale în sezonul viitor. Un triumf în finala împotriva celor de la Al Arabi ar fi reprezentat enorm pentru conducerea grupării din Emiratele Arabe Unite. 

1-0 a fost scorul finalei dintre Al Sharjah şi Al Arabi. Msakni a înscris unicul gol al partidei, din pasa lui Alaa Aldeen. Astfel, gruparea la care joacă fostul mijlocaş italian al celor de la Paris Saint-Germain, Marco Veratti, a obţinut trofeul dintre cele două grupări din Orientul Mijlociu. La Al Sharjah evoluează fostul mijlocaş bosniac al celor de la FC Barcelona şi Juventus Torino, Miralem Pjanic.

Afla mai multe despre: al sharjahcosmin olaroiual arabiqataremiratele arabe unite 

viewscnt
Articole similare