Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jayson Papeau, la primul meci pentru Rapid după o absenţă de aproape cinci luni

Jayson Papeau, la primul meci pentru Rapid după o absenţă de aproape cinci luni

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul francez Jayson Papeau (26 de ani) a bifat primele sale minute la Rapid, sâmbătă seara, în partida contra Chindiei, după o absenţă de aproape patru luni, pricinuită de o accidentare gravă.

Adrian Mutu a riscat să-l titularizeze pe Jayson Papeau în partida cu Chindia, însă a decis să-l introducă pe teren în minutul 58, în locul lui Alexandru Ioniţă.

Jayson Papeau, aproape patru luni de absenţă

Jayson Papeau s-a accidentat pe 8 octombrie 2022, într-o partidă pe care Rapidul a terminat-o la egalitate, acasă, scor 1-1, contra celor de la FC Botoşani.

  • La un duel avut cu un adversar, Antoni Ivanov, Papeau a suferit o fractură de fibulă, o leziune a ligamentului tibiofibular şi o leziune parţială grad ll la deltoid şi la ligamentul anterior talofibular.

În tot acest timp, Jayson s-a recuperat minuţios şi este gata să încânte din nou asistenţa, cu tehnica sa ieşită din comun.

  • La partida contra celor de la Chindia, Papeau a bifat al 13-lea meci în tricoul Rapidului, în Superligă.
  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Papeau, conform transfermarkt.de.

Jayson Papeau a intrat cu noroc

Imediat după intrarea lui Jayson Papeau, Rapid început să marcheze, chiar dacă francezul nu a avut o contribuţie decisivă la reuşitele lui Marko Dugandzic şi autogolul lui Deian Boldor.

De-a lungul carierei, Jayson Papeau a evoluat pentru formaţiile Le Mee Sports, Genevieve, Amiens, Chambly Oise, Warta Poznan, iar din vara lui 2022 la Rapid.

Afla mai multe despre: jayson papeaurapidchindia 

viewscnt
Articole similare