Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO + FOTO | Probleme mari pentru Jayson Papeau! Fotbalistul Rapidului a fost scos cu targa de pe teren la meciul cu Botoşani

VIDEO + FOTO | Probleme mari pentru Jayson Papeau! Fotbalistul Rapidului a fost scos cu targa de pe teren la meciul cu Botoşanigalerie foto

Rapid

Comentarii

Titular la centrul terenului la meciul cu FC Botoşani, Jayson Papeau (26 de ani) a rezistat doar 20 de minute pe gazon. În urma unei intrări a lui Antoni Ivanonv (27 de ani), francezul a avut nevoie să fie scos de pe teren cu targa.

Probleme mari pentru Jayson Papeau

După înfrângerea surprinzătoare din ultima rundei, împotriva codaşei clasamentului, Chindia Târgovişte, Rapid i-a pus gând rău lui FC Botoşani la următorul meci.

Giuleştenii încă îşi ling rănile după eşecul de la Ploieşti, iar Adi Mutu a trimis o formulă ofensivă pe teren, pentru a obţine victoria împotriva moldovenilor.

Totuşi, planul de joc al ”Briliantului” a trebuit să fie schimbat după doar 20 de minute. Titular la centrul terenului, nu în flanc, ca anterior, Jayson Papeau s-a accidentat grav.

După o intrare a lui Antoni Ivanov, care a încasat şi cartonaşul galben, francezul nu s-a mai putut ridica de gazon şi părea să aibă mari probleme la glezna stângă.

În final, acesta a fost scos cu targa de pe teren şi înlocuit cu Andrei Ciobanu, un complet alt fel de jucător.

Pe stop cadru, se poate vedea cum Ivanov l-a prins cu piciorul în pământ pe Papeau.

Afla mai multe despre: jayson papeau 

viewscnt
Articole similare