Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un tehnician din Liga 1, la un pas de a fi demis: ”Când l-ai luat, ştiai ce fel de antrenor e” | EXCLUSIV

Un tehnician din Liga 1, la un pas de a fi demis: ”Când l-ai luat, ştiai ce fel de antrenor e” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În urma remizei cu U Cluj, de pe teren propriu, Valeriu Iftime afirma că îl va da afară pe Mihai Teja (44 de ani) dacă acesta pierde confruntarea din Giuleşti. Înaintea partidei, expertul Andrei Vochin a ajuns la concluzia că, cel mai probabil, Rapid se va impune.

După un început neaşteptat de bun de sezon, rezultatele lui FC Botoşani au devenit din ce în ce mai slabe, iar, în urmă cu două etape, moldovenii au suferit umilinţa supremă.

În deplasarea de la Sfântu Gheorghe, echipa pregătită de Mihai Teja a fost înfrântă cu 7-0, rezultat care i-a pus instant postul în pericol tehnicianuului de 44 de ani.

În ultima rundă, Botoşani a reuşit să scoată doar o remiză cu U Cluj şi a ajuns la borna de şase meciuri fără victorie, făcându-l pe Iftime să îi dea un ultimatum lui Mihai Teja.

Patronul a afirmat că îşi va da afară antrenorul dacă acesta pleacă învins şi din Giuleşti, iar Andrei Vochin vede această concluzie a meciului ca fiind logică.

Totuşi, expertul Orange Sport a punctat că cei de la FC Botoşani ar trebui să facă această schimbare doar dacă au deja un înlocuitor pregătit, ceea ce ar avea, conform patronului.

Un tehnician din Liga 1, la un pas de a fi demis

Rapid are patru înfrângeri, toate în deplasare. 'Remontada' mentală a Rapidului se produce în acest nou Giuleşti, cu 10.000-15.000 de oameni sau cât e capacitatea stadionului, tot timpul cu casa închisă.

Înseamnă foarte mult pentru cei de la Rapid, de asta cred că lucrurile vor sta la fel şi în seara asta. În plus, în seara asta se reface cuplul de fundaşi centrali la Rapid, am văzut ce înseamnă Iacob sau oricare intra acolo campionatul trecut, ca Dandea, nu era acelaşi lucru.

Când l-ai luat pe Teja, ştiai ce fel de antrenor este, background-ul lui spune că începe bine şi apoi se întâmplă ceva. Dacă îl dai afară, trebuie să mai avem noi nişte date.

În primul rând, cum arată contractul. Poate şi el se cunoaşte bine şi când îşi face contractul are grijă. În al doilea rând, schimbi antrenorul, dar important e să aduci ceva mai bun.

Schimbarea de dragul schimbării e bucuria nebunului, dacă nu eşti convins că ai ceva mai bun să aduci, nu cred că e cazul să faci mişcarea asta. Nu ştim dacă au găsit înlocuitor şi cum arată contractul”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai teja 

viewscnt
Articole similare