Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jelle Van Damme, jucătorul lui Antwerp, regretă că a avut un conflict cu Boloni

 Jelle Van Damme, jucătorul lui Antwerp, regretă că a avut un conflict cu Boloni
Comentarii

Jelle Van Damme, jucătorul echipei belgiene Antwerp, regretă că a avut la începutul sezonului un conflict cu antrenorul Ladislau Boloni, scrie site-ul walfoot.be.

La sfârşitul lui iulie, Boloni i-a spus lui Van Damme că aşteaptă mai mult de la el, iar fotbalistul i-a răspuns tehnicianului pe reţelele de socializare. "Tăcerea este cel mai bun răspuns pentru un nebun", a postat pe Instagram fostul internaţional belgian.

Van Damme regretă acum ce a făcut. "Acest tweet nu a fost un lucru inteligent din partea mea. Sunt destul de matur ca să recunosc asta", a declarat jucătorul. El a adăugat că are acum o relaţie bună cu antrenorul român, după ce a discutat cu acesta în prezenţa directorului sportiv Luciano D'Onofrio.

 


Van Damme, care pe 10 octombrie va împlini 35 de ani, este conştient că trebuie să înveţe să nu reacţioneze. "Este problema mea. Spun ce gândesc şi cu siguranţă sunt prea bătrân ca să mă schimb. Şi el este cine este. Aştepta mai mult de la mine, dar eu consideram că făceam destul la antrenament. Iată de ce lucrurile au mers prost", a afirmat jucătorul, care a fost integralist în meciul din ultima etapă, 2-2 acasă cu Gent.

Afla mai multe despre: boloniproblemescandal 

viewscnt
Articole similare