Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joonas Tamm, dorit de două forţe ale Superligii. ”Aşa am înţeles” | EXCLUSIV

Joonas Tamm, dorit de două forţe ale Superligii. ”Aşa am înţeles” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

În această vară, Gigi Becali (64 de ani) a decis să renunţe la fundaşul central estonian Joonas Tamm (31 de ani), iar rivalele din Superligă au dorit să profite din plin.

Joonas Tamm a avut evoluţii consistente pentru FCSB, în sezonul recent încheiat, iar îndepărtarea sa a surprins pe toată lumea

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Joonas Tamm, conform transfermarkt.de.
  • 44 de meciuri şi 4 goluri a bifat Tamm la FCSB, în toate competiţiile, în sezonul 2022/2023.

Rapid şi CFR Cluj, interesate de Joonas Tamm

Joonas Tamm a avut un contract cu FCSB pe un sezon, cu o opţiune de prelungire pentru alţi doi ani, dar pe un salariu lunar mai mare.

Gigi Becali nu ar fi dorit să respecte înţelegerea din vara trecută şi era dispus să-i prelungească contractul internaţionalului estonian pentru încă un an, pe acelaşi salariu. Condiţii refuzate din start de Tamm.

Imediat după ce a rămas liber de contract, două dintre rivalele celor de la FCSB, CFR Cluj şi Rapid, s-au arătat interesate de jucător, însă s-au lovit de un ”zid”.

Din informaţiile oferite de Mihai Stoica, preşedintelui Consiliul de Administraţie de la FCSB, cele două echipe nu au reuşit să-l convingă pe fotbalist, deoarece acesta a avut pretenţii salariale foarte mari.

”(n.r. - Rapid, interesată de Joonas Tamm?) Ştiu că a fost interesată, dar Tamm are pretenţii salariale foarte mari. Ştiu că şi CFR s-a interesat. Rapid nu ştiu sigur, dar aşa am înţeles. Are pretenţii foarte mari salariale Tamm”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Joonas Tamm a explicat de ce plecat de la FCSB

După experienţa de la FCSB, Joonas Tamm a oferit un interviu presei din ţara natală unde a recunoscut că nu se va grăbi în luarea unei decizii privind viitorul său, însă aşteaptă o ofertă financiară consistentă.

După împărţirea clasamentului, am jucat foarte bine în play-off, iar statisticile au arătat asta - am fost primul la majoritatea categoriilor.

După toate astea, au decis să aducă jucători noi din nou. A fost decizia patronului. Antrenorii şi directorul sportiv (n.r. - Mihai Stoica) şi-ar fi dorit ca eu să rămân, dar patronul are alte planuri.

Aştept cu calm ce va urma. Mi-aş dori o variantă foarte bună, nu vreau să mă grăbesc. Cu siguranţă aş vrea un contract mai mare, pe doi ani. Ar fi mai bine pentru familie, deoarece este greu să ne mutăm an de an. Prea multă agitaţie. De asemenea, şi salariul trebuie să fie unul atractiv”, a declarat Joonas Tamm pentru presa din Estonia.

 

Afla mai multe despre: joonas tammmihai stoica 

viewscnt
Articole similare