Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Gigi Becali ”l-a dat afară” pe Joonas Tamm

Motivul pentru care Gigi Becali ”l-a dat afară” pe Joonas Tamm

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a anunţat public despărţirea de fundaşul central estonian Joonas Tamm (31 de ani), după doar un sezon de colaborare.

Joonas Tamm a fost om de bază la FCSB în acest sezon, unde a acumulat 44 de meciuri şi a reuşit să marcheze de 4 ori.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Joonas Tamm.

Gigi Becali s-a supărat pe Joonas Tamm

Potrivit informaţiilor oferite de as.ro, Gigi Becali a luat această decizie mai mult din ambiţie, nemulţumit de faptul că fotbalistul nu a acceptat renegocierea clauzelor stipulate deja în contractul existent.

Mai exact, Joonas Tamm avea o clauză prin care, în această vară, înţelegerea s-ar mai fi prelungit pe încă două sezoane, iar salariul lunar ar fi crescut de la 13.000 de euro, la 16.000 de euro.

Gigi Becali nu a fost de acord cu această clauză şi i-a propus fundaşului un alt angajament sau despărţirea. Noul contract era pe un singur sezon, iar salariul acestuia nu avea să crească, ci să rămână la 13.000 de euro pe lună.

Joonas Tamm nu a fost de acord cu propunerea, iar Gigi Becail ”i-a arătat uşa din spate”. 

Nu doar lui, în afara lui Joonas Tamm, FCSB-ul s-a mai despărţit de alţi cinci fotbalişti: Iulian Cristea, Billel Omrani, Boban Nikolov, Valentin Creţu şi Deian Sorescu, iar în zilele acestea va pleaca şi Răzvan Oaidă.

În cazul luI Deian Sorescu, Gigi Becali a recunoscut că ar fi dispus să-l păstreze doar în cazul în care clubul de care aparţine, Rakow, este de acord pentru un nou împrumut, cel mai probabil în termenii din acest sezon - cu obligaţie de transfer definitiv în cazul câştigării titlului.

Sorescu e clar că nu e fundaş. El într-un fel ne-a ajutat şi e posibil, dacă vor să ni-l mai lase împrumut, îl luăm. Trebuie să dăm 900.000 pe el, nu putem”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Afla mai multe despre: joonas tammgigi becali 

viewscnt
Articole similare