Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho, tentat să preia o echipă naţională: ”Să mă sune cineva!”

Jose Mourinho, tentat să preia o echipă naţională: ”Să mă sune cineva!”

Fotbal

Comentarii

Jose Mourinho (60 de ani) a lăsat de înţeles că ar fi dispus să preia naţionala Statelor Unite ale Amercii, dacă cineva i-ar propune acest lucru.

Jose Mourinho nu se mai simte foarte bine la Roma. Echipa nu emite nici în acest sezon pretenţii la titlul din Serie A, iar portughezul este cunoscut ca fiind un tehnician ambiţios, disperat să obţină cât mai multe trofee.

  • În acest moment, AS Roma este pe locul 4, cu 47 de puncte, însă ar fi fost pe locul 5, dacă Juventus nu primea sancţiunea de 15 puncte.

Jose Mourinho, la cârma naţionalei SUA

Jose Mourinho nu a fost niciodată selecţioner, însă nu a dus lipsă de oferte de-a lungul timpului. Recent, numele său a fost adus în prim-plan pentru preluarea Braziliei, dar şi a Portugaliei, însă mutarea nu s-a mai concretizat.

Întrebat dacă ar fi dispus să preia naţionala Statelor Unite ale Americii, calificată direct la Cupa Mondială din 2026, care va avea loc chiar în SUA, alături de Canada şi Mexic, Jose Mourinho a declarat că nimeni nu l-a sunat să-l întrebe despre acest aspect.

Aşadar, Jose Mourinho a lăsat o ”poartă” deschisă pentru şefii de la Chicago, în caz că şi-l doresc cu adevărat pe banca tehnică.

Toată lumea mă iubeşte, dar nimeni nu mă sună. Săptămânal mă iubeşte cineva. Fie un club, fie o echipă naţională, dar singura care m-a chemat a fost naţionala Portugaliei, ofertă pe care nu am acceptat-o.

(n.r. - dacă ar accepta să preia SUA) Aş vrea să mă sune cineva, pentru că nimeni nu a făcut-o”, a declarat Jose Mourinho pentru Fox Sports, conform as.com.

  • De-a lungul carierei sale, Jose Mourinho le-a pregătit pe Benfica, Uniao de Leiria, Porto, Chelsea, Inter Milano, Real Madrid, Manchester City, Tottenham şi AS Roma.

Afla mai multe despre: jose mourinhoas roma 

viewscnt
Articole similare