You are here:

Jovan Markovic, OUT de la Universitatea Craiova! Transfer spectaculos în Superliga României

Jovan Markovic, OUT de la Universitatea Craiova! Transfer spectaculos în Superliga României
Comentarii

Jovan Markovic a fost împrumutat de Universitatea Craiova la FC Hermannstadt, astfel că atacantul va continua în Superliga României.

Jovan Markovic, transfer spectaculos în Superliga României! Unde va juca atacantul

Deşi era la un moment dat unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din lotul oltenilor, iată că problemele cu disciplină l-au făcut pe Markovic să nu mai intre în planurile celor de la Universitatea Craiova. Concret, Costel Gâlcă a decis să nu se bazeze pe Markovic în acest sezon, astfel că atacantul a ajuns să fie împrumutat, anunţă Fanatik.

Clubul care va beneficia de serviciile fotbalistului în acest sezon este chiar Hermannstadt, clubul împotriva căruia Universitatea Craiova a debutat în noul sezon de Superligă, scor 0-0.

Markovic va încerca să-şi relanseze cariere la clubul din Sibiu, dar misiunea sa nu va fi deloc una uşoară. Ianis Stoica, Aurelian Chiţu, Mateus Castro şi Kablan N’Goma sunt ceilalţi atacanţi din lotul lui Hermannstadt.

  • 1 milion de euro este cota de piaţă a lui Jovan Markovic, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Constatin Gâlcă, antrenorul de la Universitatea Craiova, lăudat de Basarab Panduru

Basarab Panduru şi Constantin Zotta au analizat la Prima Sport caracterul lui Costel Gâlcă şi au ajuns la o concluzie clară: Este printre cei mai corecţi oameni din fotbalul românesc.

Constantin Zotta: „În piaţă se ştie cine este Gâlcă şi se ştie care este comportamentul lui Gâlcă.”

Basarab Panduru: „Gâlcă este unul dintre cei mai corecţi oameni. Niciodată să nu pui la îndoială corectitudinea lui. Este unul dintre cei mai corecţi oameni. Este prietenul meu şi vă pot spune că este unul dintre cei mai corecţi oameni.”

Afla mai multe despre: jovan markovicuniversitatea craiovatransferhermannstadt 

viewscnt
Articole similare