Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii de la Gaz Metan, minţiţi de conducere: ”Vine Crăciunul, nu poţi să mergi acasă fără niciun ban. Am avut încredere în preşedinte”

Jucătorii de la Gaz Metan, minţiţi de conducere: ”Vine Crăciunul, nu poţi să mergi acasă fără niciun ban. Am avut încredere în preşedinte”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Fotbaliştii lui Gaz Metan Mediaş sunt neplătiţi de zi bune, iar problemele financiare au început să îi afecte pe fotbalişti.

Situaţia financiară de la Gaz Metan Mediaş s-a tot înrăutăţit pe parcursul sezonului, iar jucătorii formaţiei nu au avut nicio idee cât de rău stă de fapt clubul cu banii.

Preşedintele a dezvăluit foarte recent că Gaz Metan nu mai are bani în conturi şi că îşi va da demisia, adăugând că i-a sfătuit pe sponsori să scoată echipa din campionat.

Fotbaliştilor li s-au oferit promisiuni goale şi nu au mai încasat niciun salariu de patru-cinci luni, chiar dacă au primit garanţii din partea conducerii că lucrurile se vor îndrepta.

Răzvan Grădinaru a dezvăluit că nu a luat niciun salariu de când a venit la club, în iunie, şi că nu vrea să plece acasă de sărbători cu mâna goală.

Jucătorii de la Gaz Metan, minţiţi de conducere

Mie mi se pare normal că am ajuns noi să facem... în situaţia de faţă nu are niciun jucător depus meoriu, am avut încredere în domnul preşedinte, s-a ajuns la un moment în care... avem şi noi familii, vine Crăciunul, nu poţi să mergi acasă fără niciun ban.

Nu ştim pe cine să mai credem, pentru că sunt probleme mari. Gândiţi-vă, să iei un salariu din iunie până acum e foarte greu, unii au patru luni, altii au cinci luni (n.r. restante).

Vine vacanţa, este un meci care contează foarte mult. Nu cred că vreun jucător nu vrea să joace acest meci. Iar după aceea fiecare îşi va hotărî destinul.

Poate jucătorii nu vor mai veni dacă nu primim bani, fiindcă în momentul de faţă nu ştim nimic. Eu am venit aici în iunie, dar nu am luat salariu. Toată cariera am jucat pe restanţe, n-am avut niciodată salariile la zi.

Am clavicula fisurată, dar nu cedez, vreau să joc pentru că îmi place sportul acesta şi nu voi ceda niciodată.  Problema e că nu vreau să plec acasă fără bani”, a declarat Răzvan Grădinaru.

Afla mai multe despre: răzvan grădinaru 

viewscnt
Articole similare