Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii Oţelului, sub lupa lui Dorinel Munteanu: ”Sunt analizaţi permanent”. Cum face ”Neamţul” legea la Galaţi | EXCLUSIV

Jucătorii Oţelului, sub lupa lui Dorinel Munteanu: ”Sunt analizaţi permanent”. Cum face ”Neamţul” legea la Galaţi | EXCLUSIV

Oțelul Galați

Comentarii

După înfrângerea suferită de Oţelul cu 1-3 în faţa celor de la Universitatea Craiova, Dorinel Munteanu a răbufnit.

Ultimele detalii de la Oţelul Galaţi. Ce spune preşedintele 

Oţelul Galaţi a pierdut în ultima etapă din SuperLiga cu Universitatea Craiova, scor 3-1.

După meci, Dorinel Munteanu a anunţat că va da afară 4 jucatori care nu s-au ridicat la pretenţiile lui. Marian Brăilescu, preşedintele Oţelului Galaţi, a venit cu lămuriri, în exclusivitate, pentru Orange Sport.

  • FCSB - Oţelul are loc duminică, pe Arena Naţională, de la ora 21:00. Meciul o să fie în direct pe Orange Sport 1.

”Rigurozitatea lui Dorinel Munteanu este una deja cunoscută în fotbalul românesc şi orice jucător ce a lucrat cu el ştie că se află într-o situaţie de analiză permanentă.

Având în vedere că ne apropiem de finalul anului, este clar că staff-ul tehnic începe să contureze o strategie privind modificările ce vor fi făcute în această iarnă în cadrul lotului, dar nimic nu este bătut în cuie.

Jucătorii mai au destule etape pentru a demonstra că merită să facă parte din această echipă în continuare, iar evoluţiile bune, coroborate cu rezultate pozitive, cu siguranţă, nu vor trece neobservate de departamentul sportiv”, a declarat Marian Brăilescu pentru Orange Sport. 

Oţelul Galaţi se află pe locul 9 în clasamentul din Superligă, după 17 etape, cu 20 de puncte strânse de la startul sezonului, peste echipe ca Sepsi, FC VOluntari sau FC Botoşani.

Conducerea Oţelului Galaţi, anunţ despre viitorul lui Dorinel Munteanu! "Neamţul" a ameninţat că pleacă după înfrângerea cu Universitatea Craiova | EXCLUISV

Afla mai multe despre: dorinel munteanuoţelul galaţimarian brăilescu 

viewscnt
Articole similare