Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la FCSB care a fost analizat la Orange Sport: ”E cel mai talentat din generaţia lui!” | EXCLUSIV

Jucătorul de la FCSB care a fost analizat la Orange Sport: ”E cel mai talentat din generaţia lui!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu a susţinut că Octavian Popescu este cel mai talentat jucător român din generaţia lui.

Octavian Popescu (19 ani) a impresionat în sezonul precedent la FCSB, însă în stagiunea 2022/2023, în care a fost numit şi unul dintre căpitanii echipei, prestaţiile sale au fost mult sub aşteptări.

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, visa să obţină zeci de milioane de euro în schimbul transferului lui Octavian Popescu, dar în ultima perioadă s-a resemnat.

Octavian Popescu (19 ani) a reuşit primul gol din actualul sezon, în al 27-lea meci jucat. Totuşi, după această reuşită, jucătorul a părut total schimbat. Popescu a avut mai multe evoluţii bune pe final de an, când a reuşit goluri şi pase decisive. 

Octavian Popescu a oferit un interviu recent în exclusivitate pentru Orange Sport. Comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu susţine că decarul de la FCSB este cel mai talentat jucător din generaţia actuală. 

”E cel mai talentat din generaţia lui!”

”Era foarte emoţionat. Se ştie că el are emoţii mari. Bine, e foarte tânăr, dar încă o dată vă spun, e probabil, cel mai talentat din generaţia asta.

Diferenţa dintre el şi ăia... are 20 de ani. Are mult de muncă pentru a emite pretenţii să joace la un nivel ridicat. Eu tot visez să avem şi noi un jucător în zona europeană. Nu la City şi Arsenal, măcar la o echipă de mijlocul campionatului”, a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport. 

În acest sezon, fotbalistul a evoluat în 36 de partide pentru FCSB. Octavian Popescu a reuşit două goluri şi 6 pase decisive. 

Afla mai multe despre: fcsb-octavian popescu-superliga 

viewscnt
Articole similare