Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la Universitatea Craiova care este arătat cu degetul după victoria contra celor de la Chindia: ”Are o nonşalanţă. Nu îi pasă de ce i se întâmplă lui şi nici echipei!” | EXCLUSIV

Jucătorul de la Universitatea Craiova care este arătat cu degetul după victoria contra celor de la Chindia: ”Are o nonşalanţă. Nu îi pasă de ce i se întâmplă lui şi nici echipei!” | EXCLUSIV
Comentarii

Andrei Vochin a fost prezent în studioul Orange Sport după meciul Craiovei contra celor de la Chindia. El a analizat discursul lui Jovan Markovic.

Echipa Universitatea Craiova a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a 21-a. Chindia a ratat un penalty.

Craiova a deschis scorul prin Creţu, în minutul 21, iar în minutul 29 Markovic a înscris pentru 2-0. Două minute mai târziu, arbitrul Florin Andrei a dictat un penalti pentru Chindia, după un fault al lui Mitrea asupra lui Cooper. 

Lovitura de pedeapsă a fost executată de Celea, dar portarul Popescu a respins.  În minutul 41, Vătăjelu a respins de pe linia porţii lovitura de cap a lui Orozco, pentru ca în minutul 42 Chamed să fie eliminat după un fault asupra lui Hanca.

Arbitrul acordase iniţial cartonaşul galben, dar după consultarea VAR, Florin Andrei a arătat cartonaşul roşu. Scorul final a fost stabilit de Mitrea, care a înscris din careu, în minutul 65.

Markovic a marcat un gol superb şi pare că a trecut peste episodul cu Mirel Rădoi. Fostul antrenor al oltenilor i-a reproşat că are kilograme în plus şi chiar i-a lăsat în afara lotului pe el şi pe Andrei Ivan. 

Andrei Vochin l-a ascultat pe atacant la flash-interviu şi a spus că jucătorul a dat dovadă de nonşalanţă, deoarece nu îi pasă de ce i se întâmplă lui şi echipei. 

Expertul Orange Sport susţine că jucătorul are calitate, dar acest lucru nu e destul. 

”Are o nonşalanţă. Nu îi pasă de ce i se întâmplă echipei şi nici lui!” 

”Are calitate, dar nu e destul, el are o nonşalanţă, l-am văzut şi la interviu. Nu i-a păsat foarte tare de ce i se întâmplă echipei.

Ce i se întâmplă lui. Asta ar putea să fie şi o calitate. Genul ăsta de nonşalanţă. Dar nu ştiu în câte meciuri îl mai întâlneşti pe Celea, care să îţi ofere oportunitatea să scapi singur cu portarul şi să ai parte de o super execuţie aşa cum a avut-o el”, a spus Andrei Vochin, la Orange Sport. 

Ce a spus Markovic după meci

”A fost un meci destul de OK, o execuţie foarte frumoasă din partea mea, aşa am gândit-o şi mi-a ieşit. Sunt foarte încrezător, vă daţi seama, dacă aşa am gândit-o. Mereu am încredere în mine

E un campionat foarte greu, o să se decidă în ultimele etape, când sper să ne situăm cât mai sus. Mi-am propus să joc cât mai mult, să dau mai multe goluri şi să-mi ajut echipa”, a spus Markovic, după meci. 

Afla mai multe despre: universitatea craiova-chindia-markovic-vochin 

viewscnt
Articole similare