You are here:

Jucătorul pe care Gigi Becali nu l-a schimbat niciodată! ”E Maradona, îţi câştigă singur meciurile!”

Jucătorul pe care Gigi Becali nu l-a schimbat niciodată! ”E Maradona, îţi câştigă singur meciurile!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit jucătorul pe care nu l-a schimbat niciodată.

Jucătorul pe care Gigi Becali nu l-a schimbat niciodată! ”E Maradona, îţi câştigă singur meciurile!”

Octavian Popescu este unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui Gigi Becali, iar patronul FCSB doreşte să încaseze 50 de milioane de euro în schimbul lui. Pe parcursul sezonului trecut, omul de afaceri l-a lăudat pe tânărul fotbalist şi chiar a spus că fostul jucător de la Craiova este asemănător lui Maradona. 

Este cunoscut faptul că Becali face schimbările la echipă, iar acum, patronul FCSB a recunoscut că se implică la club. Totuşi, latifundiarul din Pipera a declarat că niciodată nu a decis să îl schimbe în meci pe Tavi Popescu. 

”Eu vă spun aşa. I-am schimbat de multe ori pe Darius Olaru sau pe Florin Tănase, dar niciodată pe Octavian Popescu. Nu l-am scos niciodată din echipă. De ce? Pentru că e Maradona, îţi câştigă singur meciurile”, au fost cuvintele patronului FCSB, potrivit Fanatik.

Un fost atacant dinamovist dă de pământ cu Octavian Popescu

”Fotbalul românesc e într-o beznă totală. E un întuneric total! Grav este că nu se vede nicio luminiţă. Nu ştim încotro ne îndreptăm. Cauzele sunt multiple. De la vârf, până la bază, la copii şi juniori. În Brazilia şi Argentina, fiecare echipă are jucători talentaţi. Sunt sute de Octavian Popescu pe afară. Campionatul nostru e slab! Nu reprezintă nimic în Europa.

El a jucat doar la FCSB. În Europa joacă? Nu! În echipa naţională? Nu! Atunci pe ce să ceri 50 de milioane? La noi, mă mai uit doar la meciuri importante, nu pot să mă mai uit la Academica Clinceni cu Gaz Metan. Nu e o imagine bună ce se întâmplă cu aceste echipe. Îmi plac Octavian Popescu, Rareş Ilie, Horaţiu Moldovan, Târnovanu de la FCSB”, a spus Adrian Cristea, potrivit playsport. 

Afla mai multe despre: fcsb-popescu-becali 

viewscnt
Articole similare