Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul regretat la FCSB nu se regăseşte ”afară”. E utilizat tot mai puţin

Jucătorul regretat la FCSB nu se regăseşte ”afară”. E utilizat tot mai puţin

Fotbal

Comentarii

Era unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi centrali din Superligă, însă transferul în Bulgaria nu i-a adus ceea ce şi-ar fi dorit: un pas înainte în carieră.

Este vorba despre fundaşul central eston Joonas Tamm (31 de ani), cel care impresiona în tricoul celor de la FCSB, dar care şi-a pierdut locul de titular la Botev Plovdiv, formaţie aflată pe locul 8 în Bulgaria.

Joonas Tamm, introdus în minutul 89

La ultimul meci din campionatul Bulgariei, Joonas Tamm a fost rezervă, contra celor de la Arda Kardzhali, locul 7, şi a fost introdus pe teren în minutul 89.

Pentru internaţionalul eston este a treia oară în ultimele patru etape când nu este titularizat. O dată a fost rezervă neutilizat, iar cu alte două ocazii a intrat în minutul 89.

  • Într-un sigur meci a fost titular şi integralist: Plovdiv - Pirin 3-1.
  • 57 de meciuri şi 4 goluri are Tamm în naţional Estoniei.

MM Stoica îl regretă pe Joonas Tamm

În vara lui 2023, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a decis să nu-i mai prelungească contractul lui Joonas Tamm, nemulţumit de faptul că fundaşul şi-ar fi dorit un contract mai mare.

În locul lui Tamm, FCSB i-a adus pe Vlad Chiricheş şi Siyabonga Ngezana, iar în startul de sezon s-au bazat chiar şi pe Denis Haruţ, alături de titularul consacrat Dawa. Lucrurile au mers bine pentru FCSB, care este lider în Superliga României după 12 meciuri.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Joonas Tamm, conform Transfermarkt.com.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că nu ar fi vrut ca Joonas Tamm să plece de la FCSB, însă nu a stat în puterea sa.

Când a plecat Tamm mi s-a rupt inima. Era tot timpul în sală şi înainte, şi după antrenamente. Îmi plăcea de el ca persoană. Vorbea o engleză excepţională, iar copilul său a crescut aici. L-am văzut cum creşte, dar se întâmplă... Când eşti sentimental, eşti sentimental”, a spus Mihai Stoica, în exclusivitate la Orange Sport.

Afla mai multe despre: joonas tammbotev plovdivbulgariafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare