Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica plânge după fostul jucător de la FCSB. ”Mi-a rupt inima când a plecat” | EXCLUSIV

MM Stoica plânge după fostul jucător de la FCSB. ”Mi-a rupt inima când a plecat” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Joonas Tamm a plecat de la FCSB după un singur sezon petrecut în tricoul roş-albastru, însă despărţirea de vicecampioana României nu l-a afectat doar pe fundaşul estonian, ci şi pe Mihai Stoica.

FCSB l-a transferat pe Tamm în 2022 de la Flora Tallinn, iar în singurul său an în România, fundaşul a terminat pe locul doi în campionat cu echipa lui Gigi Becali. Deşi a fost nesigur în multe momente în campionat, estonianul a arătat spirit de luptă şi chiar a reuşit să marcheze trei goluri în campionat, însă nu l-a înduplecat pe Gigi Becali să îi prelungească înţelegerea.

În acest moment, Joonas Tamm este jucător de bază în prima ligă bulgară, la Botev Plovdid, însă a devenit o soluţie de avarie pentru naţionala Estoniei.

MM Stoica regretă plecarea lui Joonas Tamm

Invitat în studioul Orange Sport, preşedintele Consilului de Administraţie al FCSB-ului a declarat că a fost afectat în momentul în care estonianul a plecat de la FCSB.

”Când a plecat Tamm s-a rupt inima. Era tot timpul în sală şi înainte, şi după antrenamente. Îmi plăcea de el ca persoană. Vorbea o engleză excepţională, iar copilul său a crescut aici. L-am văzut cum creşte, dar se întâmplă... Când eşti sentimental, eşti sentimental”, a spus Mihai Stoica, în exclusivitate la Orange Sport.

În vârstă de 31 de ani, Joonas Tamm este cotat de Transfermarkt la 800.000 de euro. ”Gigantul” de 1,92 metri are contract cu Botev Plovdiv până în vara anului viitor.

 

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicasuperligă 

viewscnt
Articole similare