Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi probleme pentru Vlad Chiricheş. Ce a păţit după ce s-a operat: ”Nu te puteai gândi niciodată la aşa ceva... Şi-a schimbat fizionomia!” | EXCLUSIV

Noi probleme pentru Vlad Chiricheş. Ce a păţit după ce s-a operat: ”Nu te puteai gândi niciodată la aşa ceva... Şi-a schimbat fizionomia!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Experimentatul fundaş al celor de la FCSB, Vlad Chiricheş (33 de ani) este aşteptat să revină în lotul celor de la FCSB.

Vlad Chiricheş (33 de ani) s-a accidentat în meciul cu UTA, scor 1-2, din etapa a 7-a a SuperLigii, iar FCSB nu s-a putut baza pe el o perioadă bună de timp.

Chiricheş a trecut şi pe la dentist pentru a-şi rezolva problemele pe care le are. MM Stoica a dezvăluit prin ce a trecut internaţionalul român şi cu ce ”urme” a rămas. 

MM Stoica: ”Chiricheş şi-a a schimbat fizionomia din cauza faptului că nu a muşcat bine, treaba asta putea să ducă la multe accidentări. Acum s-a operat şi are dinţii îndepărtaţi şi sperăm ca aceasta este să fie cauza. A dat peste o doamnă doctor, are strungăreaţă acum şi vorbeşte sâsâit, am încredere că asta e problema.

E importantă treaba asta cu dinţii. Copilul meu e adult şi se va opera, i se taie ambele maxilare, acolo are probleme, pot să fie repercursiuni foarte mari. N-am întâlnit să duca viaţă pe care o duce Chiricheş şi să încerce orice află că poate să îl ajute. Şi Chipciu e la fel”.

Silviu Tudor Samuilă: ”Dacă Gică Popescu din cauza dinţilor a ajuns la nişte chestii de nu te poţi gândi niciodată. Trebuie să mergi la dentist. Lumea nu îşi dă seama... Chiricheş, deci a ajuns să aibă strungăreaţă. Înseamnă că a avut  probleme mari”. 

Basarab Panduru: ”Eu i-am spus şi lui Mihailă, una după alta, nu e în regulă dacă faci rupturi, una după alta. Şi atunci trebuie să te întrebi că de la de ce, de la dinţi, de la şold” 

MM Stoica şi Basarab Panduru au reacţionat după ce au văzut suspendarea uriaşă primită de Valentin Ţicu | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: mm stoicachiricheşfcsb 

viewscnt
Articole similare