You are here:

Junior Morais, răspuns tranşant pentru Ioan Niculae: "Sunt de 8 ani în România şi nu am făcut aşa ceva!"

Junior Morais, răspuns tranşant pentru Ioan Niculae: "Sunt de 8 ani în România şi nu am făcut aşa ceva!"

Superliga

Comentarii

Acuzat de Ioan Niculae că a "trântit" o finală de Cupă a României, Junior Morais i-a răspuns ferm acestuia, precizând că în cei mai bine de opt ani petrecuţi în ţara noastră numele său nu a fost implicat vreodată într-un asemenea scandal. Astra - FCSB se joacă sâmbătă, de la 21:00, în direct pe Telekom Sport 1.

"Nici nu mă intreresează ce vorbeşte el. Am 8 ani în România şi niciodată nu am făcut aşa ceva. La Astra a fost o perioadă frumoasa, şi am reuşit lucruri bune!", a declarat Junior Morais într-o conferinţă de presă.

  • Finanţatorul Astrei nu a oferit detalii,  însă meciul la care face referire este foarte probabil cel din ediţia 2016-2017, când giurgiuvenii au pierdut finala cu FC Voluntarim, după executarea loviturilor de departajare. Atunci, Junior Morais a fost integralist şi a purtat banderola de căpitan al echipei. Ulterior, Morais a semnat cu FCSB, grupare la care este legitimat şi acum.


Fundaşul stânga a vorbit şi despre startul noului sezon, unul în care FCSB îşi propune cucerirea titlului.

"Începe un nou sezon, ne-am pregatit foarte bine şi sper că maine vom face un meci foarte bun. S-a schmbat sistemul, dar jucătorii sunt la fel şi trebuie să demonstrăm. Avem un an deja împreună.

Gândul nostru e să câştigăm campionatul, mâine începem şi trebuie să începem foarte bine. Anul trecut nu s-a castigat, dar echipa a ajuns în Europa League, în primavara europeana, a fost un lucru foarte bun. Anul ăsta cred ca va fi mai bine
", a declarat Morais.

Afla mai multe despre: moraisniculaeastra 

viewscnt
Articole similare