Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp a decis ce va face după ce va termina contractul cu Liverpool

Jurgen Klopp a decis ce va face după ce va termina contractul cu Liverpool

Liverpool

Comentarii

Tehnicianul neamţ Jurgen Klopp (56 de ani) a dezăluit, într-un interviu acordat jurnalistului german Matthias Hielscher, care sunt planurile sale după ce îşi va încheia contractul cu FC Liverpool, în 2026.

Jurgen Klopp se află pe banca tehnică a celor de la Liverpool din toamna lui 2015, timp în care a bifat 431 de partide pe banca ”cormoranilor”.

  • Bilanţ: 265 de victorii, 89 de egaluri şi 77 de înfrângeri. Bilanţ: 946-486.

Jurgen Klopp vrea o pauză după Liverpool

Neamţul mai are contract cu Liverpool încă trei ani, apoi ştie care va următorul pas al carierei sale.

Am contract cu Liverpool până în 2026. Vreau să îl onorez şi apoi să îmi iau un an de pauză. Cine ştie cum mă voi simţi peste un an?

De aceea las uşa deschisă pentru orice eventualitate. Nu voi face această meserie la nesfârşit”, a afirmat tehnicianul, potrivit L’Equipe.

Aşadar, Jurgen Klopp simte că fotbalul ar trebui să pice pe locul doi în priorităţile sale după aventura de la Liverpool. Cel mai probabil, acesta şi-ar dori să petreacă mai mult timp alături de familie, până să revină din nou în iarbă.

În cariera sa, Klopp le-a mai pregătit pe FSV Mainz - 7 ani şi pe Borussia Dortmund - 7 ani! Dacă îşi va duce înţelegerea cu Liverpool până la capăt, Klopp va lega 11 ani.

Afla mai multe despre: jurgen kloppliverpool 

viewscnt
Articole similare