Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool cedează încă un titular în Arabia Saudită. Ce înlocuitor pregăteşte Jurgen Klopp

Liverpool cedează încă un titular în Arabia Saudită. Ce înlocuitor pregăteşte Jurgen Klopp

Liverpool

Comentarii

Liverpool a devenit recent ţinta numărul unu a echipelor din Arabia Saudită atunci când vine vorba de achiziţionat jucători din Europa de Vest.

Liverpool este, fără îndoială, unul dintre cluburile istorice de pe continentul european şi una dintre cele mai productive echipe în ”era” Jurgen Klopp.

Dar cum orice început are şi un sfârşit, o serie de jucători care au făcut istorie pe Anfield Road au ajuns la capătul aventurii, iar unii dintre ei au ales să schimbe chiar continentul.

Liverpool cedează încă un titular în Arabia Saudită. Ce înlocuitor pregăteşte Jurgen Klopp

Primul dintre ei este Roberto Firmino, care a plecat în Arabia Saudită, la Al-Ahli. Tot în zona Golfului, dar la Al-Ettifaq, va ajunge şi Jordan Henderson.

Iar cel mai recent nume care a apărut pe lista celor care ar putea fi subiectul unei mutări în Arabia Saudită este cel al mijlocaşului brazilian Fabinho.

Astfel, acesta s-ar putea despărţi de Liverpool după cinci ani petrecuţi pe Anfield Road, acolo unde a câştigat cel puţin o dată fiecare competiţie la care a luat parte.

În locul său, conducerea ”cormoranilor” ar pregăti deja un înlocuitor, tot din Premier League. Conform Football Insider, Liverpool ar fi gata să îl aducă pe Romeo Lavia, de la Southampton.

Mijlocaşul belgian al recentei retrogradate în Championship ar fi un mare admirator al tehnicianului Jurgen Klopp şi a stilului său de joc.

În vârstă de 29 de ani, Fabinho este cotat la 42 de milioane de euro de site-urile de specialitate, în timp ce Romeo Lavia, la cei 19 ani ai săi, are o valoare de piaţă estimată la 32 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: liverpoolfabinhopremier league 

viewscnt
Articole similare