Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus şi Atalanta, eşecuri surprinzătoare. Lazio, spectacol cu Verona. Gest superb făcut de fanii de la Genoa după retrogradarea echipei | VIDEO

Juventus şi Atalanta, eşecuri surprinzătoare. Lazio, spectacol cu Verona. Gest superb făcut de fanii de la Genoa după retrogradarea echipei | VIDEO

Serie A

Comentarii

În ultima etapă din Serie A, Juventus şi Atalanta au pierdut cu Fiorentina, respectiv Empoli, în timp ce Lazio şi Verona au făcut un spectacol cu şase goluri, iar Genoa a jucat ultimul meci în Serie A înainte de retrogradare.

Fiorentina - Juventus 2-0

Fiorentina este a şaptea şi ultima participantă a Italiei în cupele europene în sezonul viitor. Echipa viola a învins-o acasă pe Juventus şi a prins locul de Conference League. Duncan a marcat primul, în prelungirile primei părţi. În timpul suplimentar al partidei, Fiorentina a primit penalty, iar Gonzalez a stabilit scorul final.

Atalanta - Empoli 0-1

În afara Europei a rămas Atalanta. Participantă în ultimele trei ediţii ale Champions League avea nevoie de un succes acasă cu Empoli, dar şi ca Fiorentina să nu bată, pentru a prinde locul şapte. Nu s-a întâmplat nici una, nici alta. Stulac a marcat golul toscanilor, iar echipa lui Gasperini a terminat pe opt sezonul de Serie A.

Lazio - Verona 3-3

Deja sigură de locul în grupele Europa League, Lazio a făcut spectacol acasă cu Verona. După un sfert de oră se marcaseră deja trei goluri. Giovani Simeone a înscris golul 17 al sezonului. 

Genoa - Bologna 0-1

Suporterii de la Genoa au oferit o lecţie de demnitate cum rar se vede în fotbalul zilei noastre. Echipa lor favorită a retrogradat matematic etapa trecută, însă fanii au rămas fideli şi au salutat echipa într-unm mod aparte în ultima etapă, în ciuda contraperformanţei de pe teren.

Grifonii au pierdut meciul cu Bologna, după reuşita lui Barrow, dar cu o asemenea susţinere este foarte probabil ca Genoa să se întoarcă repede în Serie A.

Afla mai multe despre: serie aitalia 

viewscnt
Articole similare