Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Karim Benzema, "la un pas să semneze". Cu ce club s-a înţeles Balonul de Aur din 2022

Karim Benzema, "la un pas să semneze". Cu ce club s-a înţeles Balonul de Aur din 2022
Comentarii

Karim Benzema (35 de ani) e "la un pas să semneze" prelungirea contractului cu Real Madrid, club la care se află din 2009.

Actualul contract dintre Real Madrid şi Karim Benzema se termină în iulie, în vara lui 2023, dar părţile plănuiesc să mai rămână împreună. Presa din Spania a scris de mai multe ori în ultimele luni despre dorinţa, împărtăşită de Real Madrid şi Benzema, ca o nouă înţelegere să fie parafată.

Karim Benzema, "la un pas să semneze". Cu ce club s-a înţeles Balonul de Aur din 2022

Potrivit site-ului fichajes.net, care citează Bernabeu Digital, Karim Benzema e "la un pas să semneze" prelungirea contractului cu Real Madrid. Cele două părţi s-au pus de acord asupra unei noi înţelegeri valabile până în 2024, în vară.

Karim Benzema, Balonul de Aur 2022, mai are contract cu Real Madrid până în vara acestui an, însă presa din Spania a anunţat de mai mult timp şi de mai multe ori acordul iminent dintre părţi pentru prelungirea şederii atacantului francez pe "Santiago Bernabeu" pentru încă un an.

Karim Benzema are oferte din Arabia Saudită

Se pare că motivul pentru care nu s-a semnat, încă, noua înţelegere dintre Real Madrid şi Karim Benzema este reprezentat de oferte pe care atacantul francez le are din zona Arabiei Saudite. Sursa citată nu menţionează niciun nume de club care l-ar dori pe francez, însă sugerează că ar fi vorba despre Al Nassr, echipă care l-a transferat recent pe Cristiano Ronaldo.

Afla mai multe despre: karim benzemaacordcontractreal madrid 

viewscnt
Articole similare