You are here:

Kennedy Boateng, noul stâlp din apărarea lui Dinamo, vorbeşte despre trecutul său

Kennedy Boateng, noul stâlp din apărarea lui Dinamo, vorbeşte despre trecutul său

Dinamo București

Comentarii

Boateng a revenit din accidentare şi este pregătit de deby-ul cu FCSB.

Fundaşul lui Dinamo a povestit despre cum s-a apucat de fotbal şi ce greutăţi a trebuit să depăşească pentru a deveni un jucător profesionist.

Kennedy Boateng a ajuns un jucător de bază în formaţia din Ştefan cel Mare, dar a avut şi momente grele în cariera sa, care a fost deseori presărată cu accidentări ce îl scoteau din formă.

"La greutăţi aş trece accidentările fiindcă în fotbal când eşti accidentat îti pierzi mult din ritm şi eu am stat acasă timp de 6 luni fără să pot să joc. Îmi pierdusem încrederea că aş mai putea juca fotbal, m-am chinuit mult şi a fost un moment dificil pentru mine."

Ghanezul din apărarea "alb-roşiilor" a vorbit despre începuturile sale în fotbal

Boateng a trebuit să plece de mic de acasă pentru a putea juca fotbal la un nivel ridicat. Chiar dacă mama lui a fost sceptică în privinţa carierei de sportiv, a avut toată susţinerea din partea tatălui său care avea o situaţie financiară bună.

"Pot să spun că am fost norocos fiindcă tatăl meu avea bani şi a putut să mă sprijine cu tot ceea ce am avut nevoie, chiar dacă nu avea, el făcea tot posibilul să mă simt bine şi a făcut totul pentru mine. Asta m-a ajutat mult pentru a putea continua în fotbal."

"Să fiu sincer, când am început să joc fotbal, mama mea nu a fost de acord fiindcă voia să merg la şcoală, dar tatăl meu m-a ajutat foarte mult în cariera mea. Mi-a cumpărat ghete pentru fotbal, fiindcă a crezut în mine, nu am vrut să regrete această încredere acordată."

Kennedy Boateng este pregătit de derby-ul cu FCSB

Apărătorul lui Dinamo a mai jucat în astfel de partide, cu tribunele pline şi presiune uriaşă. În perioada în care evolua la Santa Clara în prima ligă portugheză, acesta a jucat cu echipe precum Porto, Benfica şi Sporting Lisabona.

"Cred că meciul acesta o să fie mai mult de luptă, nu foarte tactic, va fi genul cine îşi doreşte mai mult.
Cred că cine îşi doreşte mai mult va ieşi învingător din acest meci. 
Din ce am văzut şi din ce am auzit, fanii vor veni în număr mare. Cred că există acest pact şi ne place la nebunie să jucăm în faţa unor asemenea tribune pline."
 

Afla mai multe despre: kennedy boatengdinamofcsb 

viewscnt
Articole similare