Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a felicitat pe Colţescu pentru anularea golului FCSB-ului, dar acum l-a pus la zid: "A arbitrat puţin în favoarea CFR-ului"

L-a felicitat pe Colţescu pentru anularea golului FCSB-ului, dar acum l-a pus la zid: "A arbitrat puţin în favoarea CFR-ului"

Fotbal

Comentarii

Basarab Panduru a vorbit despre maniera de arbitraj a lui Sebastian Colţescu din meciul CFR Cluj - FCSB.

Deşi a declarat că arbitrul a luat decizia corectă când a anulat golul lui Florinel Coman, Basarab Panduru consideră că maniera lui Sebastian Colţescu a fost în favoarea CFR-ului în derby-ul cu FCSB.

"Spre cine a înclintat balanţa Colţescu? Cine a fost mai avantajată după acest meci? Mie mi se pare că a înclinat puţin balanţa spre CFR Cluj.

I-a salvat pe cei de la CFR de câteva cartonaşe, au fost tălpile alea, nu a dat galben la o simulare în careu, mi se pare că a fost puţin PRO CFR Cluj, cât poate fi de mic acest PRO" , a declarat Basarab Panduru.

CFR Cluj - FCSB 1-1

FCSB a încheiat la egalitate, duminică seara, în deplasare, scor 1-1, cu CFR Cluj, în etapa a 19-a din Superligă. FCSB a avut un gol anulat după o fază controversată.

În minutul 51 Florinel Coman a înscris cu un şut superb, de la distanţă, dar arbitrul VAR, George Găman a semnalizat un fault la o fază anterioară şi Sebastian Colţescu a anulat golul după consultarea VAR, pentru un fault al lui Creţu la Otele.

S-a încheiat 1-1, iar FCSB rămâne lider, cu 38 de puncte, urmată în clasament de CFR Cluj, cu 33 de puncte.

CFR CLUJ: R. Sava - Kresic, M. Ilie, Morgan (E. Krasniqi 61) - Mogoş, Muhar, Tachtsidis (Cvek 80), Camora – Avounou (Fică 70), Bîrligea (Deac 70), Otele (Juricic 89). ANTRENOR: Andrea Mandorlini.

FCSB: Târnovanu – Pantea (V. Creţu 46), Ngezana, Dawa, Radunovic - Ov. Popescu (Oct. Popescu 46), Ad. Şut, Olaru (Lixandru 45) - Al. Băluţă, Compagno, Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous.

Afla mai multe despre: coltescupandurucfr cluj - fcsbcoman 

viewscnt
Articole similare