Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”L-am chemat la mine în birou”. Djokovic, ”băgat în şedinţă” de MM Stoica: ”Te-ai plâns tu la Şumudică de antrenamentele de la FCSB?” | EXCLUSIV

”L-am chemat la mine în birou”. Djokovic, ”băgat în şedinţă” de MM Stoica: ”Te-ai plâns tu la Şumudică de antrenamentele de la FCSB?” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a avut o discuţie după ce s-a spus că Damjan Djokovic (33 de ani) l-ar fi contactat personal pe Marius Şumudică pentru a-l convinge să semneze cu FCSB.

Marius Şumudică este liber de contract, de mai bine de o lună şi jumătate, însă antrenorul nu vrea să revină prea curând pe banca tehnică a unei echipe.

MM Stoica a avut o discuţie cu Djokovic: ”Pari un om sincer şi vreau să ştiu...” 

Pornind de la declaraţiile date în urmă cu două zile de Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova, conform cărora Marius Şumudică ar avea pe masă 4 oferte de la cluburi din Superliga, printre care şi de la FCSB, au apărut informaţii conform cărora tehnicianul a fost contactat de  Damjan Djokovic (33 de ani) pentru a-l convinge să vină la FCSB.

Informaţie negată atât de Şumudică, cât şi de Djokovic. MM Stoica a povestit cum l-a chemat în birou şi a avut o discuţie cu jucătorul. 

”Eu un jucător în care am mare încredere, la revenirea din Olanda am discutat, e Djokovic, că tot a apărut că l-a sunat pe Şumudică şi s-a plâns etc şi i-am zis, am stat de vorba o oră în birou. Pari un om sincer şi vreau să ştiu. 

Nu se ascunde, are persoanlitate, fără să se teamă. Spune mi şi i-am zis: Cum vezi, am lucrat cu Dan Petrescu. A zis sunt surprins de intensitatea antrenamentelor, sunt foarte tari şi mi-a zis o chestie... O zic acum, dar unii jucători sunt prea sensibili, la o ieşire critică a patronului, trebuie să fii câine.

Am discutat cu el din nou azi şi a spus că nu s-a plâns el de antrenamente. Ăstea pare aşa, eu îl cred. El nu a vorbit cu Şumudică, au vorbit doar o dată o chestie care nu avea legătură cu fotbalul chiar când a venit el la noi.

Băluţă mi-a zis că are nevoie de timp pentru că se lucrează mult mai tare faţă de cum lucra în Ungaria. Nu am văzut să fie antrenamente fără intensitate, eu mă uit la aproape toate. Nu cred că există jucător nemulţumit. Probabil sunt oameni cu alte interese care îi spun lui Gigi din ăstea, aia da, sunt convins, sunt mulţi care vor să bage băţul prin gard. Eu invit pe oricine la antrenamentele noastre să vedeţi”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

FCSB s-a decis! Mihai Stoica a anunţat ce urmează pentru "roş-albaştri" pe piaţa transferurilor | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: mm stoicamarius sumudicădjokovicfcsb 

viewscnt
Articole similare