Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La asta nu s-a aşteptat! Ionuţ Radu, lăudat de Jose Mourinho: "A fost fantastic"

La asta nu s-a aşteptat! Ionuţ Radu, lăudat de Jose Mourinho: "A fost fantastic"

Serie A

Comentarii

Cremonese, noua echipă a internaţionalilor români Vlad Chiricheş şi Ionuţ Radu, a înregistrat a doua înfrângere a sezonului din Serie A, în etapa secundă.

La asta nu s-a aşteptat! Ionuţ Radu, lăudat de Jose Mourinho: "A fost fantastic"

Ionuţ Radu şi Chiricheş au rezistat eroic pe Olimpico, dar tot au plecat învinşi. Portarul român a închis poarta în faţa vedetelor lui Mourinho. Când nu a mai făcut-o, l-a ajutat bara. Ionuţ Radu a fost învins în cele din urmă de un fundaş. Smalling a înscris la un corner. 

Radu a mai salvat-o o dată pe Cremonese în faţa lui Abraham, dar Roma s-a impus şi are două victorii la limită în primele două etape.

La finalul meciului de pe Olimpico, Jose Mourinho, antrenorul lui AS Roma, a felicitat-o pe Cremonese, iar despre Ionuţ Radu a spus că a fost "fantastic".

"Felicitări lui Cremonese! În primele 20-25 de minute am avut şanse de a marca şi de a închide meciul, însă nu am reuşit. Am înfruntat o echipă bună, bine organizată şi cu un antrenor de calitate. Nu a fost un meci simplu. Felicitări şi arbitrului, şi el a fost bun. 

Puteam să rezolvăm meciul din primele 20 de minute, dar s-au închis foarte bine. Radu a fost fantastic, iar atunci când o echipă favorită nu închide meciul îi este foarte dificil ulterior", a spus Jose Mourinho, citat de TMW.

După două etape, Cremonese e pe locul 18, cu niciun punct (2-3 cu Fiorentina şi 0-1 cu Roma). Trupa lui Jose Mourinho are punctaj maxim şi e pe 3, la egalitate cu Napoli şi Inter.

Ionuţ Radu, apărat în Gazzetta dello Sport. Portarul român, ”vinovat, dar foarte ghinionist”, concluzia din celebrul cotidian italian

Afla mai multe despre: ionut radujose mourihno 

viewscnt
Articole similare