Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La ce nume imposibil s-a gândit Gigi Becali pentru noul club după ce vinde FCSB: "Vor veni oamenii că zic că e Steaua"

La ce nume imposibil s-a gândit Gigi Becali pentru noul club după ce vinde FCSB: "Vor veni oamenii că zic că e Steaua"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, are o nouă perioadă agitată, după ce a ales să facă un pas în spate. După schimbarea lui Edward Iordănescu, lucrurile au degenerat în jurul clubului. Supărat de comportamentul persoanelor care au produs pagube în ultimele ore, omul de afaceri a anunţat că e dispus să înfiinţeze un nou club, dar să păstreze lotul.

Gigi Becali, dispus să cedeze clubul: "Nu echipa... Că echipa e Tănase... Fac FCSB 2"

"FCSB 2" a fost ideea de moment a lui Gigi Becali pentru noul club pe care l-ar putea înfiinţa. În ciuda faptului că legal nu ar putea înregistra societatea cu o denumire apropiată de actualul club pe care-l finanţează, anunţul lui Gigi Becali a provocat valuri. Omul de afaceri ar dori un club la care să reproducă identitatea actuală. În plus, e convins că suporterii ar veni alături de el. 

Reacţia sa a fost generată de ultraşii care au afişat mesaje jignitoare la adresa sa atât la baza din Berceni a FCSB, cât şi pe gardul casei sale. 

"Cine aduce 10 milioane... Nu echipa... Că echipa este Tănase... Păi, numai pe Coman iau 10 milioane. Şi mă duc la altă echipă. Şi fac FCSB 2 şi să vedem după aia cum rămâne şi CSA-ul, şi FCSB-ul ăsta cu 10 milioane de euro fără nimic.

De ce? Pentru că oamenii toţi vor veni la FCSB 2, adică vin la Becali, că acolo zic că e Steaua. Că dacă e Tănase acolo, Coman acolo. Şi vând, iau 10 milioane de euro cadou, că fac FCSB 2", a afirmat, revoltat, latifundiarul.

Fără să aibă nimic de pierdut, acesta a lansat avertismentul şi a vorbit, din nou, că e dispus să cedeze echipa pe care a preluat-o în urmă cu aproape două decenii. Gigi Becali nu pune preţ nici pe fanii care s-au ataşat de echipa din Berceni. În cadrul intervenţiei de la Telekom Sport, le-a transmis suporterilor că se pot îndrepta către rivale şi le-a reamintit că alţi oameni care au băgat bani în fotbalul românesc au avut de pierdut. 

Finanţatorul a afirmat, în mai multe rânduri, că fotbalul este un business pentru el. Principalele surse de venit, pentru el, sunt din drepturile TV, transferul de jucători şi banii din Europa.

Pe lângă afacerea din fotbal, Gigi Becali are şi o altă ocupaţie care îi oferă linişte. Fiind preocupat de latura spirituală, a investit milioane de euro în Africa, mai exact în Rwanda şi Burundi.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaligigi becali vinde fcsbnume nou fcsbfcsb 2 

viewscnt
Articole similare