Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Notificarea ireală pe care Edi Iordănescu a primit-o de la FCSB

Notificarea ireală pe care Edi Iordănescu a primit-o de la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a încercat să-l umilească pe Edi Iordănescu printr-o notificare ireală.

Ultimele zile au adus un adevărat război între Gigi Becali şi Edi Iordănescu. Startul a fost dat de patronul FCSB, care s-a lansat în ultimele zile într-o serie de critici la adresa echipei şi jocului.

Gigi Becali a încălcat astfel mai multe clauze din contractul cu Edi Iordănescu şi antrenorul i-a trimis o notificare prin care a fost anunţat de acest lucru.

La rândul său, Edi Iordănescu a primit ca răspuns o notificare ce pare ireală pentru fotbalul profesionist.

Notificarea ireală pe care Edi Iordănescu a primit-o de la FCSB

În ultima săptămână, Gigi Becali a încălcat înţelegerea cu Edi Iordănescu şi a criticat public, în mai multe rânduri, atât jocul echipei, cât şi prestaţia unor fotbalişti, cum este cazul lui Budescu.

În contractul dintre Edi Iordănescu şi Gigi Becali, patronul FCSB şi-a luat angajamentul că nu va recurge la astfel de practici. În caz contrar, ar fi trebuit să plătească daune de 500.000 de euro.

Edi Iordănescu a fost surprins şi iritat în acelaşi timp de afirmaţiile făcute de patronul FCSB.

De altfel, într-o postare pe contul său de Facebook, a anunţat că Gigi Becali i-a cerut să plece şi că îi va îndeplini patronului dorinţa numai după ce va achita clauza de 500.000 de euro. Edi Iordănescu şi-a luat angajamentul că va dona acei bani.

Însă antrenorul în vârstă de 43 de ani nu s-a limitat doar la postarea de Facebook. Printr-o notificare făcută de o casă de avocatură, Edi Iordănescu l-a înştiinţat pe Gigi Becali că a încălcat 6 dintre condiţiile impuse în contract.

A fost momentul în care Gigi Becali s-a enervat. Costin Ştucan dezvăluie într-un editorial publicat pe gsp.ro că FCSB i-a răspuns antrenorului cu o notificare în care termenii folosiţi par ireali.

În acea notificare, conducerea FCSB-ului îi propune încetarea amiabilă a contractului, cu plata unor salarii, dar este folosit termenul ”pomană” pentru banii pe care Edi Iordănescu ar fi trebuit să-i primească:

”Urmare a notificării dumneavoastră, considerăm că nu mai doriţi o colaborare şi dacă doriţi o încetare pe cale amiabilă a contractului, vă propunem plata la zi a drepturilor băneşti (jumătate din noiembrie) şi plata ca pomană a jumătate din drepturile băneşti pe restul lunii noiembrie şi tot ca pomană pentru drepturile băneşti pe luna decembrie”, a fost notificarea primită de Edi Iordănescu, potrivit gsp.ro.

Până la urmă, Edi Iordănescu a renunţat la clauza de 500.000 de euro, dar şi la salariile propuse de Gigi Becali. Antrenorul în vârstă de 43 de ani a semnat rezilierea contractului fără niciun altfel de pretenţie financiară.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare