You are here:

Ladislau Boloni, exasperat de unul din jucătorii săi: "Are probleme psihice". A fost adus la antrenamente de către un suporter, cu taxiul

Ladislau Boloni, exasperat de unul din jucătorii săi: "Are probleme psihice". A fost adus la antrenamente de către un suporter, cu taxiul

Stranieri

Comentarii

Ladislau Boloni nu se plictiseşte deloc la Antwerp. Unul dintre jucătorii săi, camerunezul Didier Lamkel Ze este un izvor nesecat de belele. În ultima sa păţanie s-a pozat într-un taxi, în drum spre antrenament.

Duminică, camerunezul a lipsit de la antrenament. Când colegii său au sesizat că acesta lipeseşte şi-au întrebat antrenorul. Ladislau Boloni le-a comunicat: "Didier are probleme psihice, foarte des. Nu vreau să spun mai multe"

Luni, "fenomenul" Didier Lamkel Ze şi-a cerut scuze colegilor pentru faptul că a lipsit de la antrenament în ziua precendetă. După amiază, Lamkel a ratat autobuzul care duce echipa la terenurile de antrenament. Pentru a lipsi de la sesiunea de după-amiaz, Lemke a apelat la unul dintre suporterii celor de la Antwerp, Dirk Cooreman, un taximetrist care a jucat a jucat în tinereţe la Antwerp. Cei doi au imortalizat momentul şi l-au postat pe Instagram. Într-un final, Lamkel a ajuns cu bine la antrenamente.

 

Problematicul Didier Lamkel Ze

Lamkel Ze i-a dat mari bătăi de cap lui Boloni în acest an, însă a fost şi salvarea lui, atunci când conducerea îl ameninţa cu demiterea. Camerunezul şi-a lovit un coechipier cu pumnul în figură, apoi a fost exclus din lot. În luna decembrie, s-a certat cu Boloni fiindcă nu voia să intre pe teren într-un meci de campionat, dar a şi marcat golurile victoriei pentru Antwerp, în partida de campionat cu Brugge, scor 2-1. La acea vreme, Boloni era ameinţat cu demiterea.

În acest moment, Antwerp se află pe locul 4, cu 39 de puncte, la egalitate, dar cu golaveraj inferior faţă de Charleroi şi Gent.

Afla mai multe despre: fotbalboloni 

viewscnt
Articole similare