adplus-dvertising
You are here:

Ladislau Boloni s-a înţeles cu FRF, cu un salariu peste al lui Dan Petrescu! Informaţii din interior despre postul de selecţioner: "Am vorbit cu cineva" | EXCLUSIV

Ladislau Boloni s-a înţeles cu FRF, cu un salariu peste al lui Dan Petrescu! Informaţii din interior despre postul de selecţioner: "Am vorbit cu cineva" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Problema Federaţiei Române de Fotbal în privinţa postului de selecţioner e aproape de a fi rezolvată. Conducerea îl va numi pe Edward Iordănescu, dar doar după ce s-a înţeles asupra banilor cu Ladislau Boloni.

FRF s-a înţeles la bani cu Boloni, dar clauzele au făcut diferenţa

Au fost săptămâni confuze în privinţa următorului selecţioner al României. După ce Adrian Mutu a fost favorit şi unul dintre preferaţii lui Mihai Stoichiţă, FRF s-a orientat spre Ladislau Boloni, fostul selecţioner al României care e liber de contract, în prezent. 

Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă s-au deplasat în Franţa, iar venirea antrenorului la Bucureşti, pentru negocieri aprofundate, a fost un semnal puternic în privinţa interesului său de a-i antrena pe tricolori. 

Acum, în pragul numirii lui Edward Iordănescu pe banca naţionalei României, apar detalii despre discuţiile purtate cu Boloni, care ar urma să susţină o conferinţă de presă în care să explice ce s-a întâmplat. 

Expertul Telekom Sport, Mihai Stoica, are informaţii din interior şi a găsit cauzele eşecului negocierilor. Ladislau Boloni a cerut câteva condiţii imposibil de acceptat, fără clauze, iar şefii FRF nu au putut accepta un astfel de contract. 

Acesta a fost şi aspectul unde negocierile dintre părţi s-au blocat. În plus, managerul general de la FCSB a aflat că Ladislau Boloni urma să primească un salariu superior la naţională, faţă de propunerea pe care a primit-o Dan Petrescu. 

De altfel, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă s-au înţeles asupra banilor cu Loţi Boloni. 

"Eu am auzit că s-au înţeles la bani cu Boloni, salariul era mult mai mare decât ce s-a vehiculat prin presă, dacă e adevărat ce am aflat. Acum nu ştiu, dar am vorbit cu cineva care chiar ştia. FRF l-a dorit tare. Sumele erau foarte mari

(n.r. - mai mari de 300.000 de euro?) Da, da, da, mult mai mari şi era logic. Dacă ţinem cont de ce reprezintă Boloni pentru fotbalul european, dar na....", a declarat expertul Telekom Sport. 

România a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022. Tricolorii vor reveni în competiţii în luna iunie, în Liga Naţiunilor, într-o grupă cu Bosnia-Herţegovina, Finlanda, Muntenegru.

Mihai Stoichiţă a anunţat când va fi prezentat oficial Edi Iordănescu, noul selecţioner al României: "S-au pus la punct toate treburile"

viewscnt
Articole similare