Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Balint, după UTA - CFR 0-1: "Am dominat campioana de la un capăt la altul al meciului!"

Laszlo Balint, după UTA - CFR 0-1: "Am dominat campioana de la un capăt la altul al meciului!"

UTA

Comentarii

Laszlo Balint, antrenorul de la UTA Arad, a reacţionat la finalul partidei pierdute în faţa CFR-ului, 0-1, în ciuda unui meci foarte bun făcut de elevii săi.

Laszlo Balint, după UTA - CFR 0-1: "Am dominat campioana de la un capăt la altul al meciului!"

UTA a pierdut nemeritat la Arad, 0-1 cu CFR Cluj, printr-un gol magnific reuşit de Alex Chipciu. Balint şi-a lăudat elevii pentru efort şi pentru modul cum au controlat jocul în faţa campioanei României. Antrenorul a spus că era greu ca echipa sa să mai revină de la 1-0, după ce CFR s-a închis foarte bine în apărare.

"Pot să fiu mulţumit de efortul băieţilor şi cum au interpretat planul tactic într-un meci împotriva campionaei. Cred că s-a văzut că am controlat campioana apropae de la ca un capăt la celalt, meciul a fost decis de o superexecuţie a unui jucător care are un CV important, un salariu imens, nu degeaba.

Era greu să revenim, ştim că CFR e o echipă pragmatică", a spus Laszlo Balint, la flash-interviu, la Telekom Sport.

 

UTA Arad - CFR Cluj 0-1, în Liga 1

CFR Cluj a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a zecea a Ligii 1.

Golul a fost marcat de Chipciu, în minutul 27.

UTA Arad: Fl. Iacob – Vukcevic (Mercioiu ’90), Erico, Benga, Baravykas – Passaglia (Antal ’63), Batha – Ubbink, Miculescu (Isac ’46), Roger – I. Hora. Antrenor: Laszlo Balint

CFR Cluj: Bălgrădean – Cr. Manea, A. Burcă, Bouhenna, Camora – Culio (Cestor ’86), Bordeianu, A. Păun (Ştefan ’76) – Petrila (Gîdea ’86), V. Costache (Boateng ’65), Chipciu. Antrenor: Dan Petrescu

Afla mai multe despre: laszlo balintutareactieantrenor 

viewscnt
Articole similare