Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Boloni, aşteptat cu braţele deschise în Superliga României: „Poate ocupa două funcţii la noi în club!”

Laszlo Boloni, aşteptat cu braţele deschise în Superliga României: „Poate ocupa două funcţii la noi în club!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe speră să-l convingă pe Laszlo Boloni să revină în fotbalul românesc.

Laszlo Boloni, dorit cu insistenţă de un club din Superliga României

Tehnicianul român mai are contract cu Metz până în 2025, însă situaţia sa în Ligue 1 este una complicată, motiv pentru care ar putea alege să revină în fotbalul românesc, dar nu ca antrenor principal. Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi a prezentat opţiunile pe care formaţia covăsneană i le poate oferi marelui antrenor român.

„Ar însemna extraordinar de mult să vină Laszlo Boloni la Sepsi. Îl aşteptăm cu braţele deschide. Sincer, eu vorbesc cu el din două în două săptămâni, dar în ultimul timp nu am discutat despre aşa ceva pentru că el este antrenorul unei echipe cu care noi nu putem să concurăm.

El mi-a spus foarte clar că nu vrea să vină în România ca antrenor. Noi avem antrenor foarte bun în momentul de faţă, deci nici n-ar fi cazul. Laszlo Boloni poate veni ca manager sau director, vom găsi un post când va veni la noi. Dacă va veni, ar fi benefic pentru tot fotbalul românesc.

Pentru noi ar fi o lovitură foarte mare pentru că ştim că e un antrenor foarte bun, un bun profesionist şi avem ce învăţa de la el”, a spus Laszlo Dioszegi, potrivit sport.ro.

"(n.r. - domnul Dioszegi vă aşteaptă la Sepsi) Păi, o să vin, o să vin. Sigur că o să vizitez Sepsi o dată, o să am curajul sau nu să lucrez, curajul şi puterea, dar voi vedea. Poate mă voi consulta cu Mircea Lucescu înainte", a declarat Ladislau Boloni, pentru Prima Sport.  

Afla mai multe despre: laszlo dioszlegilaszlo bolonisepsi 

viewscnt
Articole similare