Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Dioszegi a luat decizia finală în cazul lui Marius Ştefănescu, dorit de Rapid şi FCSB: ”Sunt 100% convins” | EXCLUSIV

Laszlo Dioszegi a luat decizia finală în cazul lui Marius Ştefănescu, dorit de Rapid şi FCSB: ”Sunt 100% convins” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a luat decizia finală în cazul lui Marius Ştefănescu, joi seară, după returul cu ŢSKA Sofia, din Conference League.

Sepsi s-a calificat în turul trei preliminar din Conference League, joi seară, după ce a învins-o pe ŢSKA Sofia cu 4-0, la Sfântu Gheorghe, iar scorul la general a devenit 6-0.

  • În turul următor, Sepsi o va întâlni pe Aktobe, din Kazahstan. Primul meci este programat pe 10 august, în România, iar returul este programat o săptămână mai târziu, în Kazahstan.

Laszlo Dioszegi nu mai vrea să-l vândă pe Marius Ştefănescu

Impulsionat şi de calificarea, patronul Laszlo Dioszegi a declarat că nu mai vrea să-l vândă pe Marius Ştefănescu, deoarece ar da peste cap echipa, într-un moment foarte bun.

Omul de afaceri le-a transmis doritoarelor - Rapid şi FCSB - că fotbalistul său este de vânzare din iarnă, când se vor reface calculele financiare.

Nu vreau să dezmembrez echipa. Avem nişte rezultate extraordinare şi acum să dezmembrăm echipa? E un jucător foarte important, dar face parte din familia noastră, dar până în iarnă nu-l vom vinde pentru nicio sumă. Acum sunt 100% convins. Pentru nicio sumă.

El joacă foarte bine, e unul dintre cei mai buni jucători ai echipei şi eu aşa consider, că trebuie să rămână alături de noi.

Acum i-am prelungit contractul, are un salariu decent şi cred că şi el îşi doreşte să rămână alături de noi. Nu am spus că nu-l voi vinde niciodată pe Ştefănescu, dar nu până în iarnă”, a declarat Laszlo Dioszegi, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: laszo dioszegimarius stefanescu 

viewscnt
Articole similare