You are here:

Laszlo Dioszegi s-a dezlănţuit după ultima înfrângere a celor de la Sepsi. Serie de mesaje în limba maghiară: "Nu se poate continua aşa"

Laszlo Dioszegi s-a dezlănţuit după ultima înfrângere a celor de la Sepsi. Serie de mesaje în limba maghiară: "Nu se poate continua aşa"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a reacţionat după ultimul rezultat înregistrat de echipa sa.

Sepsi nu pare să-şi revină din criza de formă. Covăsnenii au suferit un nou eşec în Superliga, al patrulea consecutiv, în partida din etapa a 8-a, de pe terenul celor de la Oţelul Galaţi. Echipa din Sf. Gheorghe nu a avut replică pentru gruparea antrenată de Dorinel Munteanu.

Antrenorul echipei, Bernd Storck, resimte presiunea seriei nefaste de rezultate înregistrate în ultima perioadă. Patronul clubului, Laszlo Dioszegi, şi-a exprimat nemulţumirea faţă de întreaga situaţie, printr-o serie de mesaje în limba maghiară, pe reţelele de socializare.

"Dacă supravieţuiesc acestei reprize secunde, voi trăi 100 de ani! Mi-e ruşine, dar un lucru e cert, nimeni nu este mai presus faţă de interesele clubului! Dar şi altora ar trebui să le fie ruşine! Un lucru este sigur, nu voi permite nimănui să îşi bată joc de ce am construit în 13 ani grei!", a transmis Laszlo Dioszegi, pe Facebook.

Dioszegi a revenit cu un nou mesaj, târziu în noapte, în care şi-a detaliat nemulţumirile faţă de situaţia de la club, cât şi următorii paşi pe care îi va lua în legătură cu problemele pe plan sportiv.

Laszlo Dioszegi: "Tot ce s-a construit în 13 ani de muncă se prăbuşeşte"

"Este aproape ora 4 noaptea, dar nu pot dormi, deşi cred că mulţi dintre voi aţi tăcut de mult după ce v-aţi exprimat părerea despre suferinţa de ieri! Da, îmi pot mulţumi pentru asta, din moment ce am ales asta în 2011 şi i-am dedicat cea mai mare parte a vieţii! (n.r. clubului)

Fie că a meritat, asta va fi decis de viitor, dar un lucru este cert, eu am luptat mereu, uneori chiar împotriva prietenilor mei, să fiu cel mai bun pentru club, pentru că el este cel mai important!

Un lucru este cert, nu se poate continua aşa! Trebuie să spun că nimeni nu este mai presus de club şi nu va fi niciodată cât sunt eu acolo! Este uşor să comentezi din exterior că trebuie făcut aşa sau aşa!

E de necrezut. Uneori citesc atâtea comentarii ignorante despre faptul că nu tai salariile la jumătate sau de ce nu arunc 90% din echipă sau din personal! Pentru că atunci când semnezi un contract, nu există scurtătură în care să spui că dacă nu există fotbal, nu există salariu! Din pacate aşa este in toate campionatele ale lumii, nu numai la noi!

Dar, există adevăr în asta, nu se poate continua aşa! Încetul cu încetul, tot ce s-a construit din 13 ani de muncă se prăbuşeşte!

Pai acum mă uit si eu la fotbal din avion si cred că tot mai mulţi sunteţi la fel! Am învăţat un lucru, nu iau niciodată o decizie importantă fără să mă gândesc la asta! Tocmai de aceea voi avea multe discuţii mâine, cu oricine mă va putea ajuta să iau cea mai bună decizie!

Ştiu că orice ar fi, fanii adevăraţi vor înţelege şi vor accepta asta, şi mai ştiu că vor fi oameni care sigur nu ar face-o aşa, dar asta este! Nu degeaba se spune că toată lumea ştie fotbal şi politică, sau măcar asta cred despre ei înşişi!", a transmis Laszlo Dioszegi, pe pagina sa de Facebook.

Afla mai multe despre: sepsi sf gheorghelaszlo dioszegiotelul galatibernd storcksuperliga 

viewscnt
Articole similare