Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lăudat pentru prestaţiile de la CFR Cluj, Panduru i-a găsit o problemă: ”Nu îşi dă seama ce trebuie să facă”. Reproşuri pentru transferul cu nume al lui Dan Petrescu: ”E a doua oară” | EXCLUSIV

Lăudat pentru prestaţiile de la CFR Cluj, Panduru i-a găsit o problemă: ”Nu îşi dă seama ce trebuie să facă”. Reproşuri pentru transferul cu nume al lui Dan Petrescu: ”E a doua oară” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a avut o vară foarte agitată pe piaţa transferurilor. Dan Petrescu s-a despărţit de mai mulţi jucători, iar alţii noi au ajuns sub comanda sa, printre care şi portarul Simone Scuffet (26 de ani), care a intrat ”sub lupa” lui Basarab Panduru.

Simone Scuffet a fost odinioară unul dintre cei mai promiţători portari italieni. După ce a fost titular în Serie A, la Udinese, cariera sa a luat-o la vale, iar acum apără poarta campioanei României.

CFR Cluj l-a luat liber de contract de la ciprioţii de la Apoel Nicosia, iar italianul l-a convins imediat pe Dan Petrescu şi l-a făcut titularul de drept dintre buturile ardelenilor.

Prestaţiile sale au fost consistente şi lăudate de oamenii din fotbalul românesc, inclusiv de Basarab Panduru.

Portarul lui CFR Cluj, criticat de Panduru: ”Nu îşi dă seama ce trebuie să facă. E a doua oară” | EXCLUSIV

Totuşi, fostul internaţional a găsit şi o problemă la portarul italian. Panduru a analizat două faze asemănătoare făcute de Scuffet în Superligă, în două meciuri consecutive, cu Rapid (1-2) şi cu FC U Craiova (3-1).

Expertul Orange Sport a subliniat că potarul lui CFR Cluj are greutăţi la ieşirile la mingile în adâncime ale adversarilor, punându-şi în dificultate propria echipă.

”Decizia corectă era ca Scuffet să stea în poartă, pentru că e a doua oară... la prima, la meciul cu Rapid, am încercat să îi găsim, că a strigat, că a făcut, că a dres.

Aici ce cauţi în marginea careului de 16 metri, cu Manea este în luptă cu Chiţu, el este cel care are mingea practic şi tu ieşi acolo. De ce ieşi, a doua... deci ai o problemă cu ieşirile astea.

Cu toate că mie mi se pare că pentru prima dată că CFR-ul, bine, şi cu Arlauskis era la fel, are siguranţă în poartă cu Scuffet. Mie îmi place portarul ăsta, dar văd că la ieşirile astea nu îşi dă seama ce trebuie să facă. 

Adică ieşi în marginea careului de 16 metri ca să ce? Să intri până la urmă puţin în Chiţu, că nimic nu poţi să spui că nu-i face, ceva îi face, dar ieşirea este foarte urătă. Ce cauţi acolo, adică nu ai ce să...”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

VIDEO cu ieşirea lui Scuffet din Rapid - CFR Cluj 2-1

VIDEO cu ieşirea lui Scuffet din CFR Cluj - FC U Craiova 3-1

În actuala stagiune, Scuffet a apărat poarta campioanei CFR Cluj în 12 meciuri, dintre care în cinci a păstrat-o intactă, iar în restul a încasat cinci goluri. 

Cota sa actuală este de 750.000 de euro, conform transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: cfr clujscuffet 

viewscnt
Articole similare