Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”În fiecare zi mai vine câte o datorie de undeva”. Încă o fostă campioană a României trece printr-o situaţie dificilă: ”Trebuie să facem rost de bani”

”În fiecare zi mai vine câte o datorie de undeva”. Încă o fostă campioană a României trece printr-o situaţie dificilă: ”Trebuie să facem rost de bani”

Fotbal intern

Comentarii

Oţelul Galaţi a câştigat campionatul României în anul 2011, iar acum, la mai bine de zece ani distanţă, se regăseşte în Liga 2, după ce a promovat treptat din Liga 4. La fel ca în 2011, formaţia moldoveană este pregătită de Dorinel Munteanu.

În acest sezon, Oţelul Galaţi se află în postura de nou-promovată în Liga 2. Totuşi, cu priceperea şi experienţa lui Dorinel Munteanu, clubul ocupă un impresionant loc şapte, după 14 etape.

Se află la egalitate de puncte şi cu ocupatentele locurilor trei, patru, cinci şi şase, toate având câte 25 de puncte.

Dorinel Munteanu a subliniat faptul că obiectivul clubului este clasarea pe un loc care asigură prezenţa în play-off-ul de promovare în prima divizie.

Totuşi, în aceste condiţii, deşi forma sportivă se prezintă foarte bine, situaţia financiară a grupării de pe malul Dunării este îngrijorătoare.

Probleme financiare la Oţelul: ”În fiecare zi mai vine câte o datorie de undeva. Trebuie să facem rost de bani”

Dorinel Munteanu a precizat că la club există datorii mai vechi, acumulate din urmă cu mai mulţi, şi cere ajutor din punct de vedere economic.

”Obiectivul meu e să prindem primele 6 locuri. Nu trebuie să umblăm la TAS, avem oricum problemele noastre foarte grave în momentul de faţă”.

Trebuie să facem rost de bani, să mulţumim jucătorii. Nu putem să găsim aşa uşor, dar avem promisiuni, contează rezultatele.

Jucătorii mei ştiu foarte bine că rezultatele pozitive aduc oameni cu potenţă financiară să ne susţină.

Sper că vom trece peste toate greutăţile. În fiecare zi mai vine câte o datorie de undeva, dar încercăm să o anihilăm, să o plătim, iar echipa să nu sufere.

E vorba de datorii istorice, nu curente. Din 2018, 2019, 2020, nu prea avem zile liniştite, dar încercăm să gestionăm foarte bine această situaţie.

Fără ajutorul Consiliului Local şi al Primăriei nu am fi putut face nimic, dar s-au făcut eforturi să susţină echipa”, a declarat Munteanu, pentru Gsp.

În vârstă de 54 de ani, Dorinel Munteanu se afla la conducerea băncii tehnice a Oţelului şi în 2011, atunci când a adus titlul de campioană la Galaţi, şi a condus clubul în grupele Champions League în sezonul ce a urmat.

Afla mai multe despre: otelul galatiliga 2 

viewscnt
Articole similare