Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Oţelul Galaţi - Baia Mare 1-0. Prima victorie după cinci meciuri pentru Dorinel Munteanu şi jucătorii săi

VIDEO | Oţelul Galaţi - Baia Mare 1-0. Prima victorie după cinci meciuri pentru Dorinel Munteanu şi jucătorii săi

Liga 2

Comentarii

Oţelul Galaţi şi Minaur Baia Mare se întâlnesc, marţi, 15 noiembrie, de la ora 20:30, într-un meci din etapa a 14-a din Liga 2, care va fi transmis în direct de Orange Sport 1.

VIDEO | Oţelul Galaţi - Baia Mare 1-0 (Jardan 37)


Echipele de start:

  • SC Oţelul: Dur-Bozoancă – Andr. Rus, Azinovic, Yabre, D. Panait – Cisotti, I. Neagu (cpt.), Jardan – Laur. Maxim, Bokhashvili, A. Nica; Rezerve: R. Pop – Farcaş, Berisha, Markovic, Kip, Mih. Adăscăliţei, Mitoi, Ghiocel, Cireş; Antrenor: Dorinel Munteanu
  • Minaur Baia Mare: Al. Costache – Ct. Alexe, Oiţă, Mondragon, Dav. Simion, Ius. Neacşu – Văsălie, Gneba, Donca, Chitaş – Cip. Stanciu; Rezerve: Băilă – Rotar, D. Matei, Cin Ray, Bakare Ouato, Potcoavă, Chinde, Muacir, Raph. Stănescu; Antrenor: Mihai Iosif

Min 90. Final de meci.

Min 64. Nou-intratul Chinde trimite un şut spectaculos de la distanţă, dar Dur-Bozoancă se opune.

Min 60. Ionuţ Neagu trimite un şut din marginea careului, dar încercarea sa trece puţin pe lângă.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45. Pauză.

Min 37. GOOOL Oţelul. Jardan o aduce în avantaj pe formaţia gazdă, la primul şut pe poartă.

Min 26. Ocazie Baia Mare. Oaspeţii ameninţă poarta apărată de Dur-Bozoancă.

Min 16. Ocazie Oţelul. Neagu trimite un şut spre poarta adversă.

Min 1. Începe meciul.


Oţelul Galaţi şi Minaur Baia Mare se întâlnesc, marţi, 15 noiembrie, de la ora 20:30, într-un meci din etapa a 14-a din Liga 2, care va fi transmis în direct de Orange Sport 1. 

Oţelul Galaţi - Minaur Baia Mare, ultimul meci al etapei a 14-a din Liga 2, este decisiv pentru gazde, care au nevoie de o victorie pentru a rămâne cu şanse reale în lupta pentru un loc de play-off.

Echipa lui Dorinel Munteanu este pe locul 7 în eşalonul secund, cu 22 de puncte. În timp ce, Baia Mare este pe locul 15, cu 14 puncte. 

Dorinel Munteanu, eliminat pentru proteste la adresa arbitrajului şi suspendat, ulterior, pentru două meciuri, nu va sta nici la acest duel pe banca tehnică a Oţelului. 

Ce a spus Dorinel Munteanu înainte de meci:

„Sper ca echipa să nu aibă de suferit pentru că nu voi fi pe bancă. Am jucători cu experienţă în lot, care ar trebui să fie antrenori secunzi în teren, să respecte ceea ce discut cu ei.

Va fi un meci dificil pentru noi, cu o nou-promovată care şi-a schimbat antrenorul, după care au venit şi rezultatele pozitive. Trebuie să luăm toate cele trei puncte, vreau toate punctele din ultimele meciuri din acest an”.

Nicolae Dică revine pe bancă! Antrenorul a confirmat discuţiile. Panduru a pronunţat numele echipei din Superligă în direct: "Te duci?"

Afla mai multe despre: otelul galati baia mareliga 2 

viewscnt
Articole similare