Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Da". Noul antrenor poate veni imediat! FCSB acţionează repede pentru numire | EXCLUSIV

"Da". Noul antrenor poate veni imediat! FCSB acţionează repede pentru numire | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Căutările unui nou antrenor pentru FCSB continuă. Conducerea a renunţat la varianta ca Mihai Pintilii să continue ca antrenor principal pentru că acesta nu deţine licenţele necesare, iar Mihai Stoica a anunţat că FCSB îşi va numi un tehnician cu licenţă PRO.

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica spus că FCSB doreşte să acţioneze imediat, dacă va găsi repede un antrenor potrivit, şi să-l numească pauza pe care Superliga a luat-o datorită Campionatului Mondial din Qatar. Căutările continuă, însă, la FCSB.

FCSB acţionează repede. Noul antrenor poate veni imediat! MM: "Dacă-l găsim, da" | EXCLUSIV

Mihai Pintilii antrenor principal nu mai e o variantă pentru FCSB. Fostul căpitan al "roş-albaştrilor" nu deţine, însă, licenţele necesare pentru a putea da indicaţii de pe bancă, iar Mihai Stoica a anunţat că la FCSB va sosi un antrenor cu licenţă PRO.

Deşi dorinţa lui Gigi Becali era ca Pintilii să continue să fie antrenor principal după plecarea lui Nicolae Dică, pe care l-a înlocuit, FCSB va aduce alt antrenor. Mihai Stoica a anunţat că echipa vrea să acţioneze repede în numirea unui nou tehnician, dar totul depinde de cât de repede se va termina procesul de căutări.

Mihai Stoica a dezvăluit că nu există, în momentul de faţă, discuţii cu niciun antrenor despre preluarea echipei. "(n.r. - Va fi adus de acum) Dacă îl găsim, da. Nu putem să aducem un antrenor pe care să-l punem pe bancă doar aşa de decor.

Nu suntem aproape de nimeni, nu vă pot spune niciun nume, nu există niciun nume în momentul de faţă. Trebuie să avem antrenor cu licenţă PRO, clar", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Liviu Ciobotariu, primul antrenor ofertat de Gigi Becali după plecarea lui Nicolae Dică, a refuzat oferta de prelua pe FCSB.

De asemenea, Gigi Becali a avut pe masă numele unui antrenor străin pentru FCSB, aşa cum Orange Sport a anunţat în exclusivitate, dar patronul "roş-albaştrilor" a declinat oportunitatea oferită.

Afla mai multe despre: fcsb antrenormihai stoica antrenor fcsbmihai stoica fcsb antrenormihai stoica fcsbmihai stoica antrenor 

viewscnt
Articole similare