Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laude de la Petrolul după victoria din Giuleşti: ”Rapid e o echipă excelentă. Noi am avut noroc, ei ghinion. Aşa s-a scris istoria”

Laude de la Petrolul după victoria din Giuleşti: ”Rapid e o echipă excelentă. Noi am avut noroc, ei ghinion. Aşa s-a scris istoria”

Petrolul

Comentarii

Jucătorul celor de la Petrolul, Paul Papp (33 de ani), a tras concluziile după victoria surprinzătoare a ploieştenilor pe terenul celor de la Rapid.

Petrolul a învins-o pe Rapid, chiar în Giuleşti, scor 2-0, în etapa a cincea din noul sezon al Superligii României.

Ploieştenii s-au impus datorită a două goluri marcate în proprie poartă de jucătorii giuleşteni, de Oaidă (62), respectiv Borja Valle (90+5).

La finalul partidei, Paul Papp a reacţionat şi a recunoscut că Petrolul a avut foarte mult noroc, la fazele celor două autogoluri.

Totodată, jucătorul prahovenilor a dat dovadă de modestie şi atunci când a precizat că Rapid este una dintre echipele ”tari” ale campionatului.

”Trei puncte mari pentru noi. Am trăit cu emoţie. A fost greu, Rapid e o echipă excelentă. Noi am avut noroc, ei ghinion. Aşa s-a scris istoria.

Noi am stat bine pe spate, dar a ieşit bine pentru noi. Nu trebuie să facem o sărbătoare din asta. Puteam să avem mai multe puncte, dar ne mulţumim cu ce avem. Trebuie să fim modeşti, umili.

Trebuie să rămânem modeşti. Norocul ţi-l faci şi cu mâna ta. Ne aşteaptă un meci greu cu Craiova.

Rapid e o echipă grea. Au jucat şi ei bine, dar golurile noastre au făcut diferenţa. A fost intens şi înaintea partidei”, a declarat Paul Papp, după meci.

În urma rezultatului înregistrat în Giuleşti, Petrolul are 8 puncte şi este pe locul 5, în timp ce Rapid , cu 5 puncte, este pe locul 11.

Afla mai multe despre: paul papprapid petrolulpetrolul 

viewscnt
Articole similare